Preşedinţii filialelor judeţene PNL sunt obligaţi de conducerea partidului să candideze la alegerile locale!

Preşedinţii filialelor judeţene PNL sunt obligaţi de conducerea partidului să candideze la alegerile locale!

Preşedinţii filialelor judeţene PNL sunt obligaţi de conducerea partidului să candideze la alegerile locale, fie pentru funcţia de preşedintele al Consiliului Judeţean, fie pentru primăria reşedinţei de judeţ.

Decizia a venit la propunerea eurodeputatului Vasile Blaga, susţin surse liberale pentru News.ro.

Astfel, din cei 42 de lideri PNL de organizaţie, nu mai puţin de 27 ocupă astăzi o funcţie în Parlamentul României, în Parlamentul European sau în Guvern.

La Giurgiu, Eurodeputatul Dan Motreanu, unul dintre cei mai vechi membri ai PNL, este cel ce conduce organizaţia județeană.

În 2020, liberalii au câştigat atât şefia Consiliului Judeţean, prin Dumitru Beianu, cât şi Primăria Municipiului Giurgiu, prin Adrian Anghelescu.

Cine sunt liderii PNL obligaţi de partid să candideze la locale? Unul dintre ei este președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul  Dan Motreanu. Alți actori importanți pentru ocuparea acestei funcții ar fi :Gheorghe Falcă (Arad), Alina Gorghiu (Argeş), Mircea Fechet, (Bacău) Adrian Veştea (Braşov), Alexandru Popa (Brăila), Sebastian Burduja (Bucureşti), Marcel Vela (Caraş-Severin), Ciprian Pandea (Călăraşi), Daniel Buda (Cluj) și ceilalți…

Surse liberale susţin însă că Dan Motreanu vizează un nou mandat de europarlamentar, o funcție în care s-a arătat extrem de vocal și prezent în decizia unor proiecte importante pentru România.

 

(Jurnal)

 

Articolul Preşedinţii filialelor judeţene PNL sunt obligaţi de conducerea partidului să candideze la alegerile locale! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Preşedinţii filialelor judeţene PNL sunt obligaţi de conducerea partidului să candideze la alegerile locale, fie pentru funcţia de preşedintele al Consiliului Judeţean, fie pentru primăria reşedinţei de judeţ. Decizia a venit la propunerea eurodeputatului Vasile Blaga, susţin surse liberale pentru News.ro. Astfel, din cei 42 de lideri PNL de organizaţie, nu mai puţin de 27 […]

Articolul Preşedinţii filialelor judeţene PNL sunt obligaţi de conducerea partidului să candideze la alegerile locale! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/presedintii-filialelor-judetene-pnl-sunt-obligati-de-conducerea-partidului-sa-candideze-la-alegerile-locale/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 5 februarie 2024 19:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.