PRIMA LUNĂ DE TOAMNĂ – CĂLDUROASĂ, DAR ȘI PLOIOASĂ

PRIMA LUNĂ DE TOAMNĂ – CĂLDUROASĂ, DAR ȘI PLOIOASĂ

Administrația Națională de Meteorologie anunţă, vineri, că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar că vor fi ploi în prima parte a lunii septembrie, informează Mediafax.

În săptămâna 04 – 11.09 valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de est a țării, dar și deficitar în regiunile vestice și nord-vestice.

În perioada 11 – 18.09 temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane și în cele estice.

Temperaturile medii vor fi, între 18 și 25 septembrie, în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

În săptămâna 25.09 – 02.10 mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

www.stiripesurse.ro

Administrația Națională de Meteorologie anunţă, vineri, că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar că vor fi ploi în prima parte a lunii septembrie, informează Mediafax. În săptămâna 04 – 11.09 valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/09/01/prima-luna-de-toamna-calduroasa-dar-si-ploioasa/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 1 septembrie 2023 16:03

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.