Primarii liberali a  trei localități  giurgiuvene au semnat contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”

Primarii liberali a  trei localități  giurgiuvene au semnat contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”

Trei contracte  finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” au fost semnate de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, și de primarii liberali a  trei localități  giurgiuvene ; Mirel Jantea (Malu), Dumitru Iordache (Călugăreni), Gheorghe Breazu (Putineiu).
Prin acest program, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei pentru alimentare cu apă, sisteme de canalizare și drumuri. Alte 200 de milioane de lei sunt destinate extinderii rețelei de gaze naturale.
La semnarea contractelor prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” a participat și senatorul Toma Petcu, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu.
Finanțarea pentru comuna Malu este în valoare de 12,9 milioane de lei și vizează reabilitarea drumului comunal DE-B1.
Comuna Călugăreni beneficiază de 2,5 milioane de lei pentru modernizarea drumului comunal DC-107.
Contractul pentru comuna Putineiu are o valoare de 4,5 milioane de lei pentru reabilitare canal de scurgere ape pluviale.
 Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, inițiat și susținut de Partidul Național Liberal, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei pentru alimentare cu apă, sisteme de canalizare și drumuri. Alte 200 de milioane de lei sunt destinate extinderii rețelei de gaze naturale.

Trei contracte  finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” au fost semnate de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, și de primarii liberali a  trei localități  giurgiuvene ; Mirel Jantea…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/primarii-liberali-a-trei-localitati-giurgiuvene-au-semnat-contracte-de-finantare-prin-programul-national-de-investitii-anghel-saligny/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 16 mai 2024 21:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.