Primarul Adrian ANGHELESCU, împreună cu o delegație a Primăriei Giurgiu, prezenți, la finele săptămânii trecute, la ceremoniile organizate cu prilejul Zilei Municipiului Ruse!

Primarul Adrian ANGHELESCU, împreună cu o delegație a Primăriei Giurgiu, prezenți, la finele săptămânii trecute, la ceremoniile organizate cu prilejul Zilei Municipiului Ruse!

La sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, 6 mai, o delegație a Primăriei Municipiului Giurgiu, condusă de primarul Adrian Valentin Anghelescu, din care a mai făcut parte și viceprimarul Marian Damian, a fost prezentă în orașul bulgar de peste Dunăre, la ceremoniile solemne organizate cu prilejul Zilei Municipiului Ruse și Zilei Armatei Bulgare, sărbătaore  dedicată eroilor bulgari.

Cu acest prilej primarul Adrian Anghelescu a transmis un mesaj de felicitare și prietenie, colegilor de peste Dunăre:

„Ziua Oraşului Ruse îmi oferă prilejul să transmit

felicitări şi cele mai sincere urări de sănătate și prosperitate tuturor locuitorilor oraşului Ruse, adică fraților noștri de peste Dunare. Îmi exprim speranta că bunele relatii dintre Ruse si Giurgiu vor continua si in viitor si vom realiza mai departe proiecte ambițioase”, a transmis primarul Anghelescu.

De menționat că orasele Giurgiu și Ruse sunt ”înfrățite” încă din anul 1993 și de atunci acestea au dezvoltat o frumoasă relație de cooperare și prietenie!

(Jurnal)

La sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, 6 mai, o delegație a Primăriei Municipiului Giurgiu, condusă de primarul Adrian Valentin Anghelescu, din care a mai făcut parte și viceprimarul Marian Damian, a fost prezentă în orașul bulgar de peste Dunăre, la ceremoniile solemne organizate cu prilejul Zilei Municipiului Ruse și Zilei Armatei Bulgare, sărbătaore  dedicată eroilor bulgari. […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/primarul-adrian-anghelescu-impreuna-cu-o-delegatie-a-primariei-giurgiu-prezenti-la-finele-saptamanii-trecute-la-ceremoniile-organizate-cu-prilejul-zilei-municipiului-ruse/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=primarul-adrian-anghelescu-impreuna-cu-o-delegatie-a-primariei-giurgiu-prezenti-la-finele-saptamanii-trecute-la-ceremoniile-organizate-cu-prilejul-zilei-municipiului-ruse
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 8 mai 2023 21:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.