Primarul comunei Adunații Copăceni, Dan RUSU, a semnat pentru finanțarea a încă două proiecte importante pentru locuitorii localității

Primarul comunei Adunații Copăceni, Dan RUSU, a semnat pentru finanțarea a încă două proiecte importante pentru locuitorii localității

 Doar cu câteva zile în urmă primarul comunei Adunații Copăceni din județul Giurgiu, Dan RUSU, a  semnat  alte două contracte de finanțare pentru proiecte care – după cum ne declara domnia sa –  vor  crește  starea de confort și în același timp standardul  de viață pentru locuitorii din  localitatea pe care o administrează.

Un prim proiect este cel de înființare a unui Centru de Colectare  a DEȘEURILOR prin aport voluntar. Acest nou obiectiv ne va permite să desfășurăm un management mai eficient al gunoiului prin colectarea deșeurilor ce nu pot fi ridicate în sistem „door-to-door” și mă refer aici la deșeurile reciclabile și biodeșeurile ce nu pot fi colectate în pubelele individuale (deșeuri voluminoase, textile, deșeuri din lemn, anvelope, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri de grădină, deșeuri din construcții și demolări) – ne declara primarul Dan Rusu.

Proiectul  se ridică la  valoarea de 1 milion de euro , fiind  destinat exclusiv locuitorilor comunei noastre, având o importanță foarte mare pentru comunitate. Asta  pentru că datorită acestei investiții zona canalului Argeșului ca și  celelalte  terenuri din jurul localității,  vor deveni cu mult mai curate – ne mai spunea Dan Rusu, primarul localității Adunații Copăceni.

Cel de-al doilea proiect este,  după cum ne spunea, primarul  localității, cel de reabilitare, modernizare și eficientizare energetică a Căminului Cultural din localitate.

 Acest proiect are menirea de a face din Adunații Copăceni o localitate  mult mai atractivă, reabilitarea Căminului Cultural însemnând susținerea unor activități artistice, realizarea unui un spațiu adecvat  pentru  organizarea de acțiuni cu scop recreativ, expoziții, spectacole de dansuri și manifestări folclorice tradiţionale pe plan  local.

De asemenea, în incinta acestui spaţiu vor fi facilitate potenţiale întâlniri publice ale locuitorilor din comună, dialoguri ale cetățenilor cu autoritățile,  dezbateri pe tema diferitelor probleme ale comunităţii locale.

În acest context tinerii localității  vor beneficia la rândul lor de un cadru optim pentru derularea activităţilor social-culturale – ne mai preciza primarul comunei, Daniel RUSU.

(Jurnal)

 

 

 

 

 

 Doar cu câteva zile în urmă primarul comunei Adunații Copăceni din județul Giurgiu, Dan RUSU, a  semnat  alte două contracte de finanțare pentru proiecte care – după cum ne declara domnia sa –  vor  crește  starea de confort și în același timp standardul  de viață pentru locuitorii din  localitatea pe care o administrează. Un prim […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/primarul-comunei-adunatii-copaceni-dan-rusu-a-semnat-pentru-finantarea-a-inca-doua-proiecte-importante-pentru-locuitorii-localitatii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=primarul-comunei-adunatii-copaceni-dan-rusu-a-semnat-pentru-finantarea-a-inca-doua-proiecte-importante-pentru-locuitorii-localitatii
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 20 februarie 2023 18:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.