Primarul orașului Mihăilești, Mihai DOBRE, revine în echipa Social Democraților giurgiuveni. Președintele Marian Mina declară că în foarte puțin timp, mulți alți primari se vor întoarce în PSD!

Primarul orașului Mihăilești, Mihai DOBRE, revine în echipa Social Democraților giurgiuveni. Președintele Marian Mina declară că în foarte puțin timp, mulți alți primari se vor întoarce în PSD!

Apropierea alegerilor și implicit a Campaniei electorale propriu zise, îi determină pe unii dintre primarii de localități din județul Giurgiu să își manifeste ”en avant” opțiunile pe care ar dori să le aibă la alegerile de anul viitor, reîntorcându-se la partidele din care au mai făcut parte.

Este cazul primarului orașului Mihăilești, Mihai DOBRE, care – conform declarațiilor președintelui PSD Giurgiu, Marian MINA – s-a întors în partidul ce l-a consacrat, anterior: Partidul Social Democrat, Organizația Giurgiu.

În acest sens, liderul Organizației Social Democrate – Giurgiu, scria pe pagina sa de facebook:

”Bine aţi revenit acasă, în echipa PSD, domnule primar al oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre – adăugând…şi domnule viitor primar al comunei Grădinari, Tudor Florea!”, anticipând astfel intenția unui alt primar, cel al comunei Grădinari, de a se întoarce în PSD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactat de cotidianul nostru, la întrebarea câți dintre primari vor veni sau se vor întoarce în PSD, președintele Mina ne-a declarat:

 Sunt peste 40 de primari ce doresc să se întoarcă…Însă corect din partea mea este ca ei să vă spună care sunt motivele  pentru care se întorc la PSD…

 Se vor întoarce toți, 100%, nu există nicio urmă de îndoială, căci am bătut palma  toți.

Cu siguranță voi organiza o conferință de presă, săptămâna viitoare…  În primă etapă doar cu d-nul primar Mihai Dobre, urmând  ca după data de 15 noiembrie, să organizez astfel de conferințe de presă, pe rând, cu câte doi-trei  primari, conferințe în care domniile lor vor putea să  ofere și argumentele pentru care se  întorc în Partidul Social Democrat.

Evident că au existat  discuții  cu toți aceștia.  Deciziile  le vom prezenta etapizat, în perioada următoare – a menționat președintele PSD Giurgiu, Marian MINA. 

Întrebat cam când crede că primarii vor lua decizia de a reveni în PSD, Marian Mina a precizat:

Am preferat ca  primarii să aleagă singuri momentul în care decid să se întoarcă și să își exprime singuri punctul de vedere referitor la motivele ce îi determină să revină în PSD. Eu cred totuși că acest lucru se va întâmpla  între 15 noiembrie și 15  decembrie…

Am înțeles că primarul comunei Colibaşi, Stoica Constantin ( Vapor) va ieși să declare oficial, săptămâna viitoare, că a trecut și el la PSD, deși gestul său era previzibil de mai multă vreme. 

În privința numelor grele din PNL, ce ar dori să treacă la PSD, președintele Mina a spus: Nu în actualele condiții nu îmi doresc acest lucru, nu ne putem prostitua. Din păcate ei încearcă să îi țină captivi pe primari prin amenințări. Spre deosebire de ei eu când mi-au plecat în grup 24 n-am amenințat pe niciunul, deși eram negru de supărare. Ei îi sună și îi amenință și îi întorc împotriva lor. 

Cine crede că e un politician șmecher se înșeală…Puterea este la primari… Dacă ai primarii lângă tine, ești puternic, dacă nu, nu prea ai șanse să te impui. 

Eu voi continua să muncesc în același ritm, să îmi văd de ale mele fiind convins că rezultatele vor veni de la sine – a mai adăugat Deputatul Marian Mina, președintele PSD Giurgiu.  

(Florian Tincu)

 

 

Articolul Primarul orașului Mihăilești, Mihai DOBRE, revine în echipa Social Democraților giurgiuveni. Președintele Marian Mina declară că în foarte puțin timp, mulți alți primari se vor întoarce în PSD! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Apropierea alegerilor și implicit a Campaniei electorale propriu zise, îi determină pe unii dintre primarii de localități din județul Giurgiu să își manifeste ”en avant” opțiunile pe care ar dori să le aibă la alegerile de anul viitor, reîntorcându-se la partidele din care au mai făcut parte. Este cazul primarului orașului Mihăilești, Mihai DOBRE, care […]

Articolul Primarul orașului Mihăilești, Mihai DOBRE, revine în echipa Social Democraților giurgiuveni. Președintele Marian Mina declară că în foarte puțin timp, mulți alți primari se vor întoarce în PSD! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/primarul-orasului-mihailesti-mihai-dobre-revine-in-echipa-psd-giurgiu-presedintele-marian-mina-declara-ca-multii-altii-il-vor-urma/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 22 octombrie 2023 21:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.