Procurorii DNA au descins la sediul Poliției Municipiului Giurgiu, bănuind de fapte de corupție un comisar…în fuste!

Procurorii DNA au descins la sediul Poliției Municipiului Giurgiu, bănuind de fapte de corupție un comisar…în fuste!

Ca de obicei, fără prea mult zgomot, să nu se creeze panică, ieri 4 septembrie, seara,  procurorii DNA  au descins la sediul Poliției Municipiului Giurgiu de unde au ridcat o serie de documente.

Pe surse se pare că o doamnă comisar din cadrul Biroului  de Ordine Publică, este cea care ar fi  bănuită de niscaiva ” fapte de corupție”!

Dacă lucrurile se vor confirma ar fi o nouă lovitură dată  acestei instituții care și-a tot schimbat în ultimii ani șefii de servicii, ba chiar și pe cei din conducere pentru aceleași motive pentru care DNA-ul se află din noul în vizită la Giurgiu.

Cu doar câteva zile în urmă cotidianul nostru a transmis o adresă către Inspectoratul de Poliție Giurgiu. la care nu am primit încă răspuns,  ce cuprindea un grupaj de 11 întrebări ce vizau activitatea comisarilor din cadrul instituției, cât și explicații asupra modului lapidar și incomplet în care ne parvin informațiile solicitate, ba chiar nedumerirea noastră privind faptul că pe străzile orașului Giurgiu circulă conducători auto giurgiuveni care nu știu nici să scrie și nici să citească, dar care dețin permis de conducere!!

Așa cum solicitam și în adresa la care am făcut referire poate de acum încolo șeful Inspectoratului Județean de Poliție, Dana Ionuț Bogdan,  va relaționa mai des cu cetățenii prin intermediul nostru, al presei, căci  probabil, în felul acesta va afla și dumnealui,  la timp, înaintea DNA-ului, despre suspiciunile ce planează asupra unor cadre din instituția pe care o conduce, așa cum ne-a promis la momentul instalării sale  pe funcție, după care s-a lăsat o liniște adâncă, de parcă totul mergea ceas prin  Poliția Giurgiu.

(Jurnal)

Articolul Procurorii DNA au descins la sediul Poliției Municipiului Giurgiu, bănuind de fapte de corupție un comisar…în fuste! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Ca de obicei, fără prea mult zgomot, să nu se creeze panică, ieri 4 septembrie, seara,  procurorii DNA  au descins la sediul Poliției Municipiului Giurgiu de unde au ridcat o serie de documente. Pe surse se pare că o doamnă comisar din cadrul Biroului  de Ordine Publică, este cea care ar fi  bănuită de niscaiva […]

Articolul Procurorii DNA au descins la sediul Poliției Municipiului Giurgiu, bănuind de fapte de corupție un comisar…în fuste! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/procurorii-dna-au-descins-la-sediul-politiei-municipiului-giurgiu-banuind-de-fapte-de-coruptie-un-comisar-in-fuste/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 5 septembrie 2023 19:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.