Prof. Alina MECLEA a depus jurământul în Parlamentul României, preluând mandatul de Deputat.

Prof. Alina MECLEA a depus jurământul în Parlamentul României, preluând mandatul de Deputat.

 Joi, 8 februarie,  Alina Meclea a depus jurământul  în Parlamentul României, preluând mandatul de deputat al Gabrielei Horga, după numirea acesteia ca vicepreședinte al ASF!

”Mandatul de deputat a fost validat și am depus jurământul cu toată responsabilitatea pe care o implică această funcție de demnitate publică! În spatele acestei reușite stau eforturi susținute, multă răbdare și multe eșecuri, dar stau și oameni frumoși, mulți la număr, mai mici sau mai mari.

Le mulțumesc tuturor și promit să rămân ancorată în realitatea pe care o trăim aici, în circumscripția nr. 19 (Giurgiu) în numele căreia am rostit jurământul de credință. Despre onoare, recunoaștere, perseverență…despre responsabilități, angajamente, echipă…PNL Giurgiu!„ – a declarat Alina Meclea la finalul ceremoniei.

Alina Meclea este profesor de Limba şi literatura română la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu, vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Giurgiu și preşedinte al Organizaţiei Municipale a Femeilor Liberale Giurgiu.

(Jurnal)

Articolul Prof. Alina MECLEA a depus jurământul în Parlamentul României, preluând mandatul de Deputat. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Joi, 8 februarie,  Alina Meclea a depus jurământul  în Parlamentul României, preluând mandatul de deputat al Gabrielei Horga, după numirea acesteia ca vicepreședinte al ASF! ”Mandatul de deputat a fost validat și am depus jurământul cu toată responsabilitatea pe care o implică această funcție de demnitate publică! În spatele acestei reușite stau eforturi susținute, multă […]

Articolul Prof. Alina MECLEA a depus jurământul în Parlamentul României, preluând mandatul de Deputat. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/prof-alina-meclea-a-depus-juramantul-in-parlamentul-romaniei-preluand-mandatul-de-deputat/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 februarie 2024 18:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.