Programul Teatrului ”Tudor Vianu„ în săptămâna 29 ianuarie – 3 februarie, 2024

Programul Teatrului ”Tudor Vianu„ în săptămâna 29 ianuarie – 3 februarie, 2024

Luni, 29 ianuarie, în matineu, de la ora 11:00, în Sala Mare  a teatrului ”Tudor Vianu„ puteți vedea transpunerea scenică a unui binecunoscut basm românesc, intitulat: „ ...cu PĂCALĂ.”

Un  spectacol pentru copii prezentat de către actorii Teatrului din Focșani.

–––––––––––––––––––––––––––––

Și tot Luni, 29 ianuarie, de la ora 19:00, în sala mare  a Teatrului, puteți vedea piesa ” FERICIRE CONJUGALĂ„ – o comedie de zile mari,  după scriitorul  A.P. CEHOV.

Veți putea savura  farmecul scrierii marelui autor rus, dar si prestația de excepție a trupei de actori focșăneni.

––––––––––––––––––––––––––––––––

În partea a doua a săptămânii sunteți invitați la două din piesele puse în scenă de actorii teatrului giurgiuvean.

Astfel, miercuri 31 ianuarie, ora 19:00, în Sala Mică  puteți viziona piesa ” X ȘI 0„ pentru ca joi, 1 februarie, de la ora 11:00, în sala Mare  a Teatrului să  vedeți piesa ”AMOS DIN REGATUL INIMII„  un spectacol dedicat  copiilor.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Și în sfârșit, Sâmbătă, 3 februarie, ora 19.00:  ”EU NU CONTEZ „ – spectacol invitat.

Piesa este o poveste despre prietenie, iubire, omul de lângă tine. Este o poveste despre cineva care poate salva lumea, o persoană care trăieşte chiar lângă noi şi nu o băgăm în seamă… Este o poveste despre aproapele tău.

Este despre mine, despre tine, despre noi toți… Despre nevoi. Si tristeți. Si iubiri. Si supărări. Si griji. Si eroi….

Subiectul este pe cât de sensibil pe atât de actual, spectacolul fiind foarte bine primit atât de publicul tânăr cât și de cel mai in vârstă. Dovada, o reprezintă numeroasele reprezentații avute atât în țară cât și în străinătate.

Distribuția se bucură de o echipa de 9 actori valoroși, în frunte cu  Marian Râlea, câștigător al premiului pentru cel mai bun actor de teatru, UNITER 2016 și al premiului pentru cel mai bun actor în rol principal la Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană – Brașov 2017.

Muzica interpretată live, la nai (muzică clasică) și voce (intervenții cu muzică populară), de către artista Narcisa Băleanu și un decor inedit, sunt alte două dintre atracțiile acestui spectacol.

(Jurnal)

Articolul Programul Teatrului ”Tudor Vianu„ în săptămâna 29 ianuarie – 3 februarie, 2024 apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Luni, 29 ianuarie, în matineu, de la ora 11:00, în Sala Mare  a teatrului ”Tudor Vianu„ puteți vedea transpunerea scenică a unui binecunoscut basm românesc, intitulat: „ …cu PĂCALĂ.” Un  spectacol pentru copii prezentat de către actorii Teatrului din Focșani. ––––––––––––––––––––––––––––– Și tot Luni, 29 ianuarie, de la ora 19:00, în sala mare  a Teatrului, […]

Articolul Programul Teatrului ”Tudor Vianu„ în săptămâna 29 ianuarie – 3 februarie, 2024 apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/programul-teatrului-tudor-vianu-in-saptamana-29-ianuarie-3-februarie-2024/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 ianuarie 2024 23:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.