Proiecte de dezvoltare și modernizare la Putineiu

Proiecte de dezvoltare și modernizare la Putineiu

Permanent preocupată de crearea unor condiții cât mai bune pentru locuitorii comunei, conducerea comunei Putineiu a încercat să acceseze cât mai multe fonduri pentru realizarea unor proiecte menite a crește nivelul de trai al oamenilor.

Printre proiectele depuse se numără și unul pe care primarul Gheorghe Breazu îl numește ”de suflet”; joi, 16 mai, acest proiect a primit, oficial, finanțare prin programul ”Anghel Saligny”, contractul de finanțare fiind semnat de primarul Gheorghe Breazu și ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, la sediul Ministerului.

Proiectul, în valoare de peste 4,5 milioane lei, are ca obiectiv curățarea și modernizarea pârâului din satul Vieru, o lucrare de amploare, de rezultatele căreia se vor bucura locuitorii acestei localități.

Acesta nu este singurul proiect înaintat de administrația locală din Putineiu; la semnarea contractului de astăzi, primarul Gheorghe Breazu a primit asigurări de la ministrul Adrian Veștea că la sfârșitul lunii iulie va fi semnat contractul de finanțare pentru proiectul ce vizează alimentarea cu gaze a comunei.

 

Permanent preocupată de crearea unor condiții cât mai bune pentru locuitorii comunei, conducerea comunei Putineiu a încercat să acceseze cât


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/proiecte-de-dezvoltare-si-modernizare-la-putineiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 16 mai 2024 12:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.