PSD GiurgiuCristina Elena Dinu#Brambureala fără sfârșit din campania de vaccinare si ,, turismul ” pentru vaccinare vor lasa…

PSD GiurgiuEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „respect respect echipă PSD GIURGIU echitate bunăstare stabilitate”Cristina Elena Dinu

#Brambureala fără sfârșit din campania de vaccinare si ,, turismul ” pentru vaccinare vor lasa #nevaccinate tocmai categoriile cele mai vulnerabile.

#Guvernul C…îțu în loc aducă mai multă rigoare și credibilitate în demersul vaccinării antiCOVID #ignoră avertismentele specialiștilor și face invers decât ar trebui : extinde categoriile de persoane care se pot vaccina în etapa a doua și schimbă criteriile.
Asta pe lângă faptul că neținând deloc cont de eforturile pe care #autoritățile locale le-au făcut pentru înființarea centrelor de vaccinare care urmau să deservească populația din acele comunități și din cele limitrofe, permite această #migrație pentru vaccinare .
REZULTATUL e că #bătrânilor, #bolnavilor cronici, #profesorilor, celor care realmente au nevoie de vaccin, le va fi și mai greu să se înscrie și să ajungă să fie vaccinați într-un centru apropiat.
Edificator este faptul că deși, oficial, persoanele #peste 65 de ani reprezintă #prioritate in această a doua etapă, doar 6,28% din totalul de 3,6 milioane de persoane din această categorie au reușit să se înscrie pentru vaccinarea, care, teoretic îi viza cu preponderență.

#BramburealaVaccinării
#GuvernulHaos

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.