PSD GiurgiuMarian Mina7 oameni au murit, într-un mod cumplit, în tragedia de la Spitalul „Matei Balş”. Ar fi putut fi oricare dintre…

PSD GiurgiuEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „PNL-USR, aÈ›i demonstrat doar incompetență, foame de funcÈ›ii, de bani È™i ipocrizie. Tot mai mulÈ›i români regretă că v-au acordat încrederea lor!”Marian Mina

7 oameni au murit, într-un mod cumplit, în tragedia de la Spitalul „Matei Balş”. Ar fi putut fi oricare dintre noi sau oameni dragi nouă!
7 familii îndurerate …îşi plâng morţii şi cer să se facă dreptate. Toată ţara freamătă, stăm pe un butoi de pulbere, dar, din păcate, n-am fost niciodată mai #ghinionişti decât acum. Monstruoasa coaliţie PNL-USR-PLUS n-are timp de România şi de tragediile sale!
#Iohannis e la schi. Când s-a anunţat, în această dimineaţă, decesul celei de-a 7-a victime a incendiului de la „Matei Balş”, probabil domnul preşedinte servea micul dejun şi îşi bea cafeaua relaxat, în vreo vilă de protocol de la Păltiniş.

Vlad Voiculescu fuge, noaptea ca hoţii, prin dosul ministerului Sănătăţii, ca să nu dea cu ochii de protestatari. Asta este, e greu de cealaltă parte. Era mai distractiv când avea agăţată de gât pancarta cu #rezist. La Colectiv, Voiculescu cerea demisia ministrului Sănătăţii, acum nu i se mai pare că e cazul… Cîţu se preface, la rândul lui, că va găsi el vinovaţii, evitând să se uite în oglindă.

Toţi ridică din umeri şi, sperând că se va aşterne cât mai repede liniştea peste tragedie, continuă să caute vinovaţi în alţii. Dar românii nu mai pot fi prostiţi! Aţi avut la dispoziţie mai bine de un an ca să remediaţi probleme din spitale, dar pe voi v-a interesat doar să schimbaţi directorii, ca să vă puneţi oamenii voştri! Ca în toate instituţiile, de altfel. Aţi avut la dispoziţie luni în şir ca să „reporniţi” motoarele României, cum v-aţi lăudat, dar v-a preocupat doar împărţirea ciolanului. N-aţi repornit nimic, vorbe multe, fapte deloc.

I-aţi păcălit pe oameni că, pe tura voastră, o să curgă doar lapte şi miere, când, de fapt, băgaţi toată ţara în #faliment!
Mor oameni, în chinuri groaznice, iar scuzele voastre nu au nicio valoare! Degeaba arătaţi cu degetul către alţii, aţi avut şansa să demonstraţi ceva acestei ţări. Din păcate, aţi demonstrat doar #incompetenţă, foame de funcţii, de bani şi ipocrizie, de aceea din ce în ce mai

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.