PSD întețește amenințările cu ieșirea de la guvernare

PSD întețește amenințările cu ieșirea de la guvernare

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a amenințat marți cu ieșirea PSD de la guvernare dacă liberalii nu vin cu o „poziție constructivă”.

„Nu vă plac soluțiile PSD? Aveți Dvs altele mai bune? Vă ascultăm! Stimate aliat galben, situația e următoarea: ori faceți rost de o poziție constructivă și împreună redresăm țara… ori ne întoarcem la popor și vedem cum faceți atunci când zăngăniți potcoavele și lumea vă va întreba ce ați făcut cu calu’!”, a scris fostul premier Tudose, pe pagina sa de Facebook.

Luni seara, Marcel Ciolacu a anunțat că dacă PNL nu va susține pachetul de măsuri fiscale și de reformă a statului își va depune mandatul de premier.

”Dacă liberalii nu înțeleg situația și ce e în joc, eu îmi pun mandatul pe masă și mergem la alegeri. Am și eu răbdarea mea. Jocul e peste capul lui Ciolacu și al lui Ciucă, ce se joacă în acest moment regional”, a spus Ciolacu la Aleph News.

În replică, într-o declarație pentru G4Media, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a afirmat că amenințarea cu demisia a premierului Marcel Ciolacu este „un șantaj direct” și că PNL este obligat sa spună „NU” propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor „Este cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu incoace!”, a declarat Rareș Bogdan la solicitarea G4Media.

După această declarație, Mihai Tudose a afirmat, într-o postare pe Facebook, că a aflat „prin vocea (autorizată?) a prim-vicepreședintelui PNL” Rareș Bogdan, „o mulțime de lucruri”.

 • „1 . Se simte amenințat de anunțul prim-ministrului că ne întoarcem la popor (anticipate) dacă PNL va continua să boicoteze orice reformă a statului!
  De ce vă e frică?!?
 • 2. Aflăm, de asemenea, că PSD “amenință proprietatea”…
  Impozitul pe piscină e o mare amenințare…!!!!
 • 3. De asemenea, ne spune că Ciolacu e trecător la conducerea PSD.
  Probabil că da, Ciolacu nu va fi veșnic pe acest post.
  Doar că, de când e Ciolacu președinte la PSD… voi la PNL sunteți la al 3-lea și vă pregătiți intens de următorul…
 • 4. Că la ultimele alegeri populația a votat dreapta.
  Ați ieșit pe locul doi. O performanță pe care nu prea o veți mai repeta.”

„A venit scadența! Nu vă plac soluțiile PSD? Aveți Dvs altele mai bune? Vă ascultăm! Stimate aliat galben, situația e următoarea: ori faceți rost de o poziție constructivă și împreună redresăm țara… ori ne întoarcem la popor și vedem cum faceți atunci când zăngăniți potcoavele și lumea vă va întreba ce ați făcut cu calu’!”, a mai scris Tudose.

g4media.ro

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a amenințat marți cu ieșirea PSD de la guvernare dacă liberalii nu vin cu o „poziție


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/psd-inteteste-amenintarile-cu-iesirea-de-la-guvernare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 9 august 2023 21:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.