PUSL și-a lansat candidații la primăria Giurgiu și Consiliul Județean

PUSL și-a lansat candidații la primăria Giurgiu și Consiliul Județean

Partidul Umanist Social Liberal Giurgiu (PUSL) și-a anunțat candidații pentru primăria Giurgiu și Consiliul Județean.

Pentru funcția de primar al Municipiului Giurgiu va candida Liliana Ciobanu, singura femeie înscrisă în cursă, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Cosmin Badea – avocat giurgiuvean și președinte interimar al PUSL Giurgiu.

Candidatura celor doi a fost lansată, oficial, în cadrul unei conferințe de presă, în prezența secretarului general al PUSL, Simona Man, care a precizat că Giurgiu are o nevoie de schimbare, de un suflu nou și de o altă abordare a politicii giurgiuvene.

Eu am făcut carieră din punct de vedere al avocaturii, sunt cunoscut în mediul juridic, este nevoie de oameni noi şi de implicare totală. Aşa cum la fiecare dosar al meu m-am implicat şi am dat totul, aşa şi în politică m-am gândit să mă implic total şi să ridicăm judeţul Giurgiu alături de judeţele importante din ţară”, a afirmat Cosmin Badea.

Referitor la candidatura singurei femei pentru scaunul de primar al orașului Giurgiu, Liliana Ciobanu a declarat că este pregătită să înfrunte toate atacurile din campania electorală, fiind convinsă de Simona Man și Cristian Popescu Piedone să se reîntoarcă în politică după 7 ani de absență.

Nu îi susține pe niciunul dintre contracandidații la primărie, declarându-se dezamăgită de felul în care arată Municipiul Giurgiu și lipsa de implicare a autorităților locale.

Nu-l susțin pe d-lul Barbu, nu-l susțin pe D-lul Anghelescu, nu susțin pe nimeni. Eu voi candida pentru mine și pentru acest partid. Nu există niciun fel de înțelegere cu un candidat care este deja anunțat sau care va fi.” – Liliana Ciobanu

Liliana Ciobanu este giurgiuveancă, are 55 de ani, un copil și este om de afaceri. 

 

Partidul Umanist Social Liberal Giurgiu (PUSL) și-a anunțat candidații pentru primăria Giurgiu și Consiliul Județean. Pentru funcția de primar al Municipiului Giurgiu va candida Liliana Ciobanu, singura femeie înscrisă în…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/pusl-si-a-lansat-candidatii-la-primaria-giurgiu-si-consiliul-judetean/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 15 martie 2024 20:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.