Ramona Ioana Bruynseels: ”AUR crește în sondaje și a devenit inamicul NR.1 al PNL și PSD

Ramona Ioana Bruynseels: ”AUR crește în sondaje și a devenit inamicul NR.1 al PNL și PSD

Azi, 14 septembrie, în principala conferință de presă a Alianței pentru Unirea Românilor Giurgiu (AUR), unul dintre candidații formațiunii la europarlamentare, Ramona Ioana Bruynseels a abordat teme de interes național și local.

Unul din subiectele abordate a făcut referire la recentele declarații ale liderilor PNL și PSD care pun la cale o alianță pentru alegerile de anul viitor.

Ramona Ioana Bruynseels a declarat:AUR crește, în continuare, în sondaje. AUR a devenit inamicul nr. 1 al celor care conduc țara în acest moment. Vedeți că ei au început să pună pe masă diverse scenarii, în care fie se adună într-un bloc democratic, cum a apărut pe surse, fie se gândesc să comaseze alegerile, în fine…Le trec prin minte diverse scenarii, numai să facă cumva să anihileze mișcarea noastră care este susținută din ce în ce de mai mulți români.  Noi, ca partid, nu putem decât să le atragem atenția  celor care conduc coaliția că, prioritatea lor ar trebui să fie, în această perioadă greu încercată pentru români, în care oamenii nu mai fac față  cheltuielilor zilnice, rezolvarea problemelor românilor. (…) Ar trebui să nu se precupe atât de mult pe alegerile viitoare și de a face USL 2, ci ar trebui să rezolve problemele cu care ne confruntăm noi, cetățenii României. Asta este misiunea pe care o au și pentru asta sunt plătiți să fie acolo.

Totodată, în cadrul aceleiași conferințe, partidul condus de George Simion s-a arătat dispus să facă un front comun cu alte partide mici de pe scena politică, în contrapartidă cu intenția PNL și PSD de a se alia pentru alegerile din 2024.

 

 

Azi, 14 septembrie, în principala conferință de presă a Alianței pentru Unirea Românilor Giurgiu (AUR), unul dintre candidații formațiunii la europarlamentare, Ramona Ioana Bruynseels a abordat teme de interes național…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/ramona-ioana-bruynseels-aur-creste-in-sondaje-si-a-devenit-inamicul-nr-1-al-pnl-si-psd/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 14 septembrie 2023 13:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.