Rareş Bogdan porneşte o nouă ofensivă împotriva lui Orban: Ervin Molnar trebuia demis de la Apele Române după dezvăluirea Recorder

„Dacă m-aţi fi auzit cu două-trei săptămâni înainte de ziua alegerilor, aş fi spus aşa: în seara în care a apărut dezvăluirea Recorder am spus că vom pierde în jur de 2-3 procente, pentru că se va duce ca o rachetă, pentru că noi am promis criterii de peformanţă şi o altă politică decât PSD. Vă spun din start: nu este deloc corect, cred că trebuia să fi acţionat încă de atunci, demiţându-l pe domnul Ervin Molnar şi să cerem noi o anchetă internă”, a declarat Rareş Bogdan într-o emisiune la Digi24.
„Mă bucur că Florin Cîţu a solicitat acest lucru, pentru a verifica ce s-a întâmplat, iar pentru a dovedi că suntem complet diferiţi de PSD şi de toţi ceilalţi şi vrem cu adevărat reformă în România trebuie să aplicăm criteriile de performanţă. Sunt convins că Florin Cîţu va aplica criteriile de performanţă în fiecare companie naţională, nu doar la Apele Române”, a completat el.
„În cazul Apele Române, unde deja au apărut trei dezvăluiri consecutive – prima înainte de ziua alegerilor – ar trebui o chestiune extrem de largă pentru a vedea ce s-a întâmplat şi mai ales de ce o astfel companie are nevoie de peste 12.000 de angajaţi. Pentru a dovedi că suntem partidul care a mai modernizat o dată România, va trebui ca astfel de cazuri, care sunt izolate, să fie stârpite şi rezolvate din start”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.
„Vă asigur că nu este niciun scandal. Azi am vorbit cu Ludovic Orban şi acum două zile. Nu e niciun scandal, e un partid viu, un partid unde se spun lucruri, unele mai apăsat. Noi suntem preocupaţi de guvernare, nu de congrese. Congrese avem în octombrie până atunci e departe”, a subliniat el.
Rareş Bogdan a fost întrebat cum se face că după reportajul Recorder, Petru Avram, directorul ABA Prut-Bârlad, l-a dat afară pe inginerul Gabi Musteaţă pentru dezvăluirile făcute. „Mi se pare o formă de abuz incalificabil”, a răspuns liderul PNL.
„O chestiune care, din păcate orice declaraţie face Ludovic Orban, Rareş Bogdan, Florin Cîţu, Ilie Bolojan, Emil Boc, Robert Sighiartău sau alţi lideri PNL, sunt acoperite, date la o parte de acţiuni ale unor personaje minore care îşi închipuie că venirea la putere echivalează cu gestionarea fără niciun discernământ a unor domenii esenţiale. Nu ştiu cine e Petru Avram, am înţeles că este un coleg de-al meu, îmi pare rău pentru comportamentul dânsului”, a mai declarat el.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.