Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Claudia Pătrășcanu i-a zis că ”e un nimeni”: „Îmi spunea că mă admiră”

În ultimele zile, între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu are loc un schimb de replici acide, iar lucrurile par să fie departe de a se sfârși. După ce artista i-a spus că este ”un nimeni”, blondina reacționează și o acuză pe fosta lui Gabi Bădălău de comportament bipolar în ceea ce o privește, scrie spynews.ro

Luni seară, Bianca Drăgușanu a dat startul unui nou scandal între ea și Claudia Pătrășcanu. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, diva a făcut mai multe acuzații la adresa brunetei și de aici s-a declanșat o avalașă de declarații din ambele părți.

După afirmațiile blondinei, mama copiilor lui Gabi Bădălău a renunțat la diplomație și a spus tot ce avea pe suflet cu privire la actuala parteneră a celui care îi este încă soț în acte.

”Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul. Vai de sufletul ei pierdut. Filmulețele spun totul despre ea”, a afirmat Claudiei Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu, la ”Xtra Night Show”, a acuzat-o că minte în tot ceea ce spune.

Reacția Biancăi Drăgușanu după declarațiile Claudiei Pătrășcanu

Cu astfel de vorbe spuse la adresa ei, Bianca nu putea să stea cu mâinile în sân. Blondina i-a dat replica artistei, pe care o acuză de falsitate. Nu demult, Claudia i-ar fi trimis mesaje în care îi spunea cât de mult o admiră, motiv pentru care nu își explică noua ei atitudine.

„Nu înțeleg reacția Claudiei Pătrășcanu, nu-mi dau seama ce se întâmplă cu ea. Acum câteva săptămâni îmi scria și voia să ne împrietenim. Îmi dădea mesaje și-mi spunea că mă admiră ca femeie și ca mamă. Îmi spunea că vrea să ne cunoaștem personal pentru că ai noștri copii urmează să petreacă timp împreună și că mă respectă foarte mult. A ajuns de la a-mi spune că mă admiră ca femeie și ca mamă, să-mi spună că sunt un nimeni. Nu înțeleg reacțiile astea atât de diferite ale Claudiei Pătrășcanu. Nu înțeleg cum un om poate să admire pe cineva acum și peste câteva minute să vorbească atât de urât despre acea persoană. N-aș ști să spun ce se întâmplă cu ea, asta numai ea știe”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.