RECLAMAT DE PROPRIA MAMĂ CĂ ȘI-A ÎNJUNGHIAT FRATELE, UN BĂRBAT A AJUNS DUPĂ GRATII

RECLAMAT DE PROPRIA MAMĂ CĂ ȘI-A ÎNJUNGHIAT FRATELE, UN BĂRBAT A AJUNS DUPĂ GRATII

Un bărbat din localitatea Malu Spart, județul Giurgiu a fost reținut de polițiștii giurgiuveni, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

La data de 19 martie a.c., ora 01.50, Poliția Oraș Bolintin Vale a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, din localitatea Malu Spart, cu privire la faptul că cei doi fii ai săi s-ar fi agresat fizic.

În temeiul sesizării, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Bolintin Vale s-au deplasat la fața locului, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Malu Spart, în urma unui conflict spontan, l-ar fi agresat fizic pe fratele său, un bărbat de 32 de ani și ulterior l-ar fi înjunghiat cu un cuțit, în zona abdomenului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 21 martie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat procurorului de caz, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

 

Un bărbat din localitatea Malu Spart, județul Giurgiu a fost reținut de polițiștii giurgiuveni, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie. La data de 19 martie a.c., ora 01.50, Poliția Oraș Bolintin Vale a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, din localitatea Malu Spart, cu privire la faptul că cei …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/03/22/reclamat-de-propria-mama-ca-si-a-injunghiat-fratele-un-barbat-a-ajuns-dupa-gratii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 22 martie 2023 15:01

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.