Replica pe care a avut-o Ilie Năstase când a fost întrebat despre testament. Cum s-a înrudit cu Ion Țiriac

Pe Ilie Năstase și Ion Țiriac îi leagă o prietenie de aproximativ 50 de ani. Glumele dintre cei doi nu par să lipsească, astfel că Ilie Năstase a venit cu replica ce l-a amuzat teribil pe Țiriac atunci când a venit vorba despre moarte și testament.

Replica pe care a avut-o Ilie Năstase despre testament

Ion Țiriac este o persoană mai rezervată atunci când vine vorba despre viața personală dar și despre părerea sa despre moarte. Nu același lucru se poate spune și despre Ilie Năstase, al cărui simț al umorului nu îl părsește nici măcar atunci când vorbește despre momentul când va părăsi această lume.

Deși are 75 de ani, Nasty nu pare afectat de numărul care continuă să crească, fiind convins că vor mai urma mulți alți ani. Fostul tenismen dă dovadă de o sănătate de fier, iar în ceea ce privește testamentul, pare să nu își facă griji despre cum cei cinci copii pe care îi are, vor împărți averea pe care sportivul a dobândit-o de-a lungul vieții.

”Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

În cazul în care Ion Țiriac ar trebui să primească o moștenire din partea bunului său prieten, acesta răspunde clar că Țiriac este mai bogat decât el .

”Nu am ce să-i las eu lui. Poate el mie. Despre Ion știe toată lumea că e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că, atât eu, cât Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri”, a mai adăugat Nasty.

Cei doi au hotărât că vor rămâne ”parteneri la dublu” chiar și după ce nu vor mai fi pe această lume
Cei doi au hotărât că vor rămâne ”parteneri la dublu” chiar și după ce nu vor mai fi pe această lume

”Parteneri la dublu” și în viața de apoi

Fiind foarte apropiați, cei doi povestesc și despre locul unde urmează a-și petrece eternitatea. Cei doi au hotărât că vor rămâne ”parteneri la dublu” chiar și după ce nu vor mai fi pe această lume, astfel, ducându-și prietenia mai departe. Acest ”meci” trebuie să respecte niște condiții, potrivit lui Ilie Năstase.

”M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ”Te invit la mine!” M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ”Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”.

Năstase și Țiriac nu sunt prieteni de-o viață, ci și rude, astfel că legătura dintre ei este extrem de strânsă. Țiriac este nașul uneia dintre fiicele lui Năstase, iar Nasty, naș de cununie la nunta lui Ion Ion Țiriac cu Maria Marinescu.

“Prietenul meu e naşul fiicei mele, Charlotte, care locuiește în Statele Unite, deci nu are de ce să-şi facă cineva vreo grijă pe tema asta. Nașul ei o iubește și îi este aproape”, a relatat fostul mare tenismen.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.