Reprezentanții Forțelor Aeriene Române – prezenți la Giurgiu, într-un eveniment de promovare a carierei militare

În data de 15.05.2024, reprezentați ai Forţele Aeriene Române se deplasează în municipiul Giurgiu, pentru a prezenta liceenilor oferta educațională în învățământul militar.

Activitățile de promovare a carierei militare se vor desfășura de la ora 13.00, astfel:

– Teatrul Tudor Vianu – platoul din fața teatrului – stand de prezentare și promovare a ofertei educaționale a Forţelor Aeriene, survolarea zonei și orașului a doua avioane tip MIG.

Elevii claselor a XII-a vor avea ocazia să afle detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene și de militari din cadrul bazelor aeriene și reprezentanții din cadrul Centrului Militar Județean Giurgiu.

Eveniment creat cu sprijinul Inspectoratului școlar Giurgiu, Teatrul Tudor Vianu, Primăria Giurgiu, CJ Giurgiu, Politia locală Giurgiu, Inspectoratul de Jandarmi Giurgiu cărora le și mulțumim pentru înțelegere și sprijinul acordat. (Centrul Militar Județean)

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.