Reținut de poliție după ce și-a agresat fratele, gonindu-l din casa în care locuiau împreună…

Reținut de poliție după ce și-a agresat fratele, gonindu-l din casa în care locuiau împreună…

Conform unui comunicat primit din partea IPJ Giurgiu: ” La data de 17 ianuarie, ora 10.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin plângere scrisă, de către un bărbat, de 40 de ani, din comuna Găiseni ( județul Giurgiu), cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către fratele său și alungat din locuința comună. 

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 14 ianuarie, ora 21.00, reclamantul, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Găiseni, județul Giurgiu, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi fost lovit cu pumnii și palmele la nivelul feței de către fratele său, un tânăr, de 20 de ani și, ulterior, alungat din locuință. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

La data de 17 ianuarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, tânărul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, 18 ianuarie , acesta va fi prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.„

 

Articolul Reținut de poliție după ce și-a agresat fratele, gonindu-l din casa în care locuiau împreună… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Conform unui comunicat primit din partea IPJ Giurgiu: ” La data de 17 ianuarie, ora 10.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin plângere scrisă, de către un bărbat, de 40 de ani, din comuna Găiseni ( județul Giurgiu), cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către […]

Articolul Reținut de poliție după ce și-a agresat fratele, gonindu-l din casa în care locuiau împreună… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/retinut-de-politie-dupa-ce-si-a-agresat-fratele-gonindu-l-din-casa-in-care-locuiau-impreuna/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 18 ianuarie 2024 13:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.