Revine traficul de coșmar la vama Giurgiu-Ruse: bulgarii repară Podul Prieteniei, până la sfârșitul lunii martie

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către autoritățile de frontieră bulgare cu privire la faptul că în perioada 15.01-31.03.2024 se vor desfășura lucrări de reparație la rosturile de dilatare ale podului peste fluviul Dunărea, dintre orașul Ruse și Giurgiu, pe drumul republican I-2 Ruse – Razgrad, începând de la km. 0+000 până la km. 1+057, urmând ca pe timpul lucrărilor să se introducă măsurile necesare privind organizarea și reglementarea temporară a circulației (cu restricții). Acestea vor fi efectuate pe timpul zilei, iar traficul se va desfășura pe o singură bandă care va fi semnalată cu indicatoare de circulație corespunzătoare.

Recomandăm persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională în următoarea perioadă să se informeze cu privire la condițiile de călătorie din statele de destinație și din cele tranzitate, să consulte aplicația Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră Române și să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internațional.

Reamintim că la graniţa cu Bulgaria sunt deschise traficului internaţional 11 puncte de trecere după cum urmează: P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov, P.T.F. Negru Vodă,  P.T.F. Dobromir, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Călăraşi, P.T.F. Giurgiu, P.T.F. Turnu Măgurele, P.T.F. Zimnicea, P.T.F. Bechet și P.T.F. Calafat.

 

Purtător de Cuvânt

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.