Rezultatele la simularea Bacalaureatului, afișate anonimizat pe siteul Ministerului Educației

Rezultatele la simularea Bacalaureatului, afișate anonimizat pe siteul Ministerului Educației

Rezultatele de la simularea la BAC 2024 vor fi făcute publice în mod „anonim”. Adică, fiecare elev are un cod pe care îl introduce pe site-ul Ministerului Educației și vede rezultatele obținute.

Rezultatele de la simularea Bacalaureatului vor fi comunicate vineri „anonimizat”, utilizându-se codurile individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor, potrivit calendarului anunţat de Ministerul Educaţiei.

Rezultatele obţinute la simulare vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare în perspectiva examenelor din vara acestui an.

De asemenea, rezultatele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care se doreşte consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesaţi.

Simularea examenului naţional de Bacalaureat a fost organizată în peste 1.320 de unităţi de învăţământ.

Obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile unui examen real, optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor liceale. (www.realitatea.net)

Rezultatele de la simularea la BAC 2024 vor fi făcute publice în mod „anonim”. Adică, fiecare elev are un cod


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/rezultatele-la-simularea-bacalaureatului-afisate-anonimizat-pe-siteul-ministerului-educatiei/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 14 martie 2024 16:30

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.