România anului 2024: te îmbolnăvești, plătești!

Către Marcel Ciolacu premier al României:

Domnule Ciolacu, știu că aveți o afacere cu covrigi și patiserie, aveți și un salariu care vă permite să țineți două sau trei case (câte aveți dv chef, că doar sunteți tânăr și puternic!) Vă pregătiți și de alegeri și vă cred că aveți nevoie de bani pentru că nimeni nu-ți dă și nici nu te votează pe gratis.

Știți dv foarte bine toate astea… De asta vă scriu și eu … În calitatea mea de cetățean al minunatei țări pe care o conduceți cu mână de… luat.

De luat zic, pentru că am luat și eu astăzi salariul. Și ce să vezi, tot cu minus 10 %, ca de atâtea luni de zile. Aveți și dv dreptate. Și dv, și mizerabilul de popă care urăște românii, dar huzurește pe banii lor .

Păi, dracul m-a pus să mă îmbolnăvesc de aproape un an de o boală incurabilă? Așa îmi trebuie! M-am îmbolnăvit, sunt bună de plată către… guvernul României.

Te îmbolnăvești, plătești! Ce contează ca îți cheltuiești toți banii pe medicamente, spitale, analize și că în fiecare zi vezi moartea cum îți dă târcoale ?!Domnul Ciolacu te pedepsește și îți ia 10.% din salariu .(Nu-l doare pe el de români…)

Să vă folosească acești bani unde vă doresc eu! Unde îi folosesc și eu pe cei care-mi rămân după ce plătesc toate dările către hoții din guvern și parlament și taxa pe boală!

Așa să vă ajute Dumnezeu! Și celor mai mulți dintre voi, celor care nu-l aveți pe Dumnezeu!

Taxa pe boală?! De ea să aveți parte! Și de voturile bolnavilor de cancer!

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.