Sâmbătă, în LIGA a III-a, la FOTBAL: ”SCM Dunărea 2020 Giurgiu” – ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel”

Sâmbătă, în LIGA a III-a, la FOTBAL: ”SCM Dunărea 2020 Giurgiu” – ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel”

Giurgiu fotbalistic va respira de mâine, 26 august,  aerul Ligii a III-a. După cum știm deja, echipa SCM Dunărea 2020 Giurgiu revine în Liga a III-a, după 18 sezoane. Ultimul an de Divizia C (actuala Ligă a 3-a),  a fost pentru giurgiuveni, Campionatul din anul 2005 când a promovat în Divizia B (actuala  Ligă a II-a).

Astfel, așteptarea microbiștilor,  fani ai echipelor ce evoluează în Liga a III-a, de mâine ia sfârșit. Ssâmbătă se vor desfășura meciurile din prima etapă a sezonului 2023 – 2024 a Ligii a III-a, seria a IV-a.

Dunărea Giurgiu va căută sâmbătă, un  start perfect de campionat printr-un succes pe teren propriu, în faţa celor de la Aro Muscelul Câmpulung Muscel, o formaţie care a trecut de asemenea printr-un proces de transformare în această vară.

„Ştim foarte bine, primul meci din sezon e dificil tot timpul, indiferent de adversar. Tocmai de aceea trebuie să ne pregătim  pentru acest joc foarte bine. Să ajungem sâmbătă la ora jocului pregătiţi bine din toate punctele de vedere, pentru că e obligatoriu să debutăm cu o victorie.Suntem pregătiți  pentru acest meci. Jucăm acasă, în fața suporterilor și vom face tot posibilul să câștigăm meciul.Trebuie să se știe, jucăm acasă și vrem să ne bucurăm suporterii de victorie”, a declarat prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al Clubului  giurgiuvenilor.

Partida Dunărea Giurgiu – Aro Muscelul Câmpulung Muscel din prima etapa a Ligii a III-a, SERIA a IV-a, se va disputa ,sâmbătă, 26 august, de la ora 18:00, pe stadionul Astra din din Complexul Sportiv  „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

(Costel Spînu)

Articolul Sâmbătă, în LIGA a III-a, la FOTBAL: ”SCM Dunărea 2020 Giurgiu” – ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Giurgiu fotbalistic va respira de mâine, 26 august,  aerul Ligii a III-a. După cum știm deja, echipa SCM Dunărea 2020 Giurgiu revine în Liga a III-a, după 18 sezoane. Ultimul an de Divizia C (actuala Ligă a 3-a),  a fost pentru giurgiuveni, Campionatul din anul 2005 când a promovat în Divizia B (actuala  Ligă a […]

Articolul Sâmbătă, în LIGA a III-a, la FOTBAL: ”SCM Dunărea 2020 Giurgiu” – ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/sambata-in-liga-a-iii-a-la-fotbal-scm-dunarea-2020-giurgiu-aro-muscelul-campulung-muscel/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 25 august 2023 10:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.