Sâmbătă se dă startul returului la Fotbal, în Liga IV-a, seria Sud. Cu cine joacă Dunărea Giurgiu…

Sâmbătă se dă startul returului la Fotbal, în Liga IV-a, seria Sud. Cu cine joacă Dunărea Giurgiu…

În acest week-end începe returul în Liga 4 la fotbal, seria Sud, cu derby-ul etapei : ”Victoria Adunați Copăceni” – ”Energia Remuș”.

După o pauză de 3 luni, se va relua la sfârșitul acestei săptămîni campionatul  din Liga IV-a, eria Sud,  în județul Giurgiu.
Sezonul regulat al returului ediției 2022 – 2023, al primului eșalon de fotbal ,  debutează sâmbătă, 4 martie, de la ora 15:00.
Trei echipe si două locuri disponibile, aceasta este ecuația ce urmează să fie rezolvată după consumarea celor 11 etape râmase din cadrul campionatului Ligii a IV-a, Seria Sud, unde Dunărea Giurgiu este lider cu 28 de puncte, secondată de Victoria Adunații Copăceni (25) și Giganții Vărăști (22).
Prima etapă a returului programează un meci deosebit de interesant la Adunații Copăceni, acolo unde campioana în exercițiu, ”Victoria Adunații Copăceni”, primește vizita celor de la Energia Remuș.
Văzută pe drept ca fiind revelația acestui sezon, Dunărea Giurgiu, se va deplasa larândul său, la  Real Colibași, echipă condusă de pe margine de către vulcanicul ”Năcae”!
O partidă ușoară pentru liderul seriei Sud, având în vedere involuția celor de la Colibași, din turul de campionat, ce a reușit  doar zece puncte (din zece etape disputate), în clasamentul general.
De partea cealaltă, giurgiuvenii vin întăriți  cu noile achizții de  pe piața transferurilor din această iarnă, astfel că acest lucru  ar trebui să îi pună în gardă pe cei din Colibași, ținând cont de valoarea adversarului.
Returul se reia și pentru ocupanta locului trei din serie, ”Giganții Vărăști”,  care are de susținut  un meci în deplasare, în compania unui adversar care pierde greu puncte pe teren propriu: Dunărea Oinacu. În caz de un eșec oaspeții vor ieși din lupta pentru un loc în play-off. Așa că totul sau nimic pentru ”Giganții Vărăști”, sâmbătă, la Oinacu!
Derby-ul ”suferinței” se joacă la Vedea, între ultimele clasate din serie, Viitorul din localitate și Unirea Izvoarele.
De precizat că la finalul sezonului regulat, primele două echipe din cele două serii merg în play-off, unde se vor disputa trei meciuri, în manșă unică, pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu.

Programul primei etape (etapa a 12-a)a returului din Liga 4,seria Sud,ora 15.00,ediția 2022-2023:

■ Viitorul Vedea – Unirea Izvoarele                       (1-7)
■ Victoria Adunații Copăceni –  Energia Remuș    (1-0)
■ Inter Valea Dragului – Gloria Comana                (2-3)
■ Dunărea Oinacu –  Giganții Vărăști                    (2-3)
■ Real Colibași – SCM Dunărea 2020 Giurgiu     (0-7)
■ M. V. Călugăreni             –                                  STĂ

(În paranteză sunt trecute rezultatele din turul Campionatului)

(Costel Spînu)

În acest week-end începe returul în Liga 4 la fotbal, seria Sud, cu derby-ul etapei : ”Victoria Adunați Copăceni” – ”Energia Remuș”. După o pauză de 3 luni, se va relua la sfârșitul acestei săptămîni campionatul  din Liga IV-a, eria Sud,  în județul Giurgiu. Sezonul regulat al returului ediției 2022 – 2023, al primului eșalon […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/sambata-se-da-startul-returului-la-fotbal-in-liga-iv-a-seria-sud-cu-cine-joaca-dunarea-giurgiu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sambata-se-da-startul-returului-la-fotbal-in-liga-iv-a-seria-sud-cu-cine-joaca-dunarea-giurgiu
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 2 martie 2023 14:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.