Scandal după decesul unei tinere însărcinate, infectată cu SARS-CoV-2. Spitalul din Satu Mare, apărat de mascaţi

Aproximativ 50 de persoane din localitatea Stâna s-au adunat în faţa Spitalului Judeţean Satu Mare şi au cerut să fie lăsate să intre în unitatea medicală, informează cotidianul Presa SM. Oamenii se declară revoltaţi de faptul că o tânără de 20 de ani, însărcinată în luna a şasea, a decedat la spital.

Potrivit sursei citate, femeia era nevaccinată şi sosise în urmă cu şase zile după la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare. După ce testul PCR a arătat că era infectată cu noul coronavirus, tânăra a fost transferată la Spitalul de Boli Contagioase.

Aici, starea ei s-a deteriorat după trei zile, astfel că a fost transferată la secţia de anestezie şi terapie intensivă a Spitalului Judeţean Satu Mare. Numai că fata a refuzat intubată şi a refuzat şi masca de oxigen, deşi avea o saturaţie de 70%.

„A decedat o tânără de 20 de ani, însărcinată, 26-27 de săptămâni, internată pe ATI, caz confirmat pozitiv de COVID-19 şi a decedat în urma complicaţiilor survenite pe parcurs. Iniţial a fost internată la Spitalul de Boli Contagioase, situaţia i s-a agravat şi a fost transferată la Terapie Intensivă şi a decedat în cursul acestei dimineţi. Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma necropsiei”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian.

Rudele şi soţul tinerei tinerei au însă altă variantă. Soţul femeii susţine că a vorbit cu ea în această dimineaţă şi că aceasta se simţea bine şi dorea să se întoarcă acasă. Oamenii nu înţeleg cum starea ei s-a deteriorat atât de repede. Aparţinătorii sunt supăraţi şi pe faptul că nu s-a cerut acordul familiei pentru intubarea tinerei, care a ajuns pe secţia de Terapie Intensivă. Pentru a evita orice eventual conflict între aparţinătorii tinerei şi medici, la faţa locului au fost trimişi mai mulţi poliţişti, jandarmi şi mascaţi.

Vă mai recomandăm şi:

Avocatul român care a câştigat în SUA procese de miliarde de dolari: „Aşa ceva nu a mai existat în istoria omenirii“

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.