Scene incredibile la o înmormântare din Buzău. De ce a fost amendat cântărețul Ștefan de la Bărbulești

Ștefan de la Bărbulești, amendat la o înmormântare. Evenimentul nefericit a avut loc în comuna Cislău, din județul Buzău, unde era organizată o înmormântare cu mai mult de 20 de persoane. Astfel că s-a lăsat cu amenzi pentru încălcarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Printre ei se afla și cântărețul de manele, Ștefan de la Bărbulești, care împreună cu fiul său, au fost invitați să cânte la tristul eveniment.

Ștefan de la Bărbulești, amendat la o înmormântare

Se pare că polițiștii și jandarmii buzoieni au dat buzna la inmormântarea unui bărbat de 44 de ani, din comuna Cislău, imediat după ce au apărut mai multe imagini live pe rețelele de socializare. La fața locului au venit numaidecât mai multe echipaje de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Polițiilor orășenești Pătârlagele și Nehoiu, Secțiilor de poliție Cislău și Pârscov, dar și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini care indicau că la un anumit imobil sunt în desfășurare tradiții religioase privind funeraliile unei persoane din Cislău, și că nu ar fi respectate restricțiile, polițiștii s-au sesizat din oficiu, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Stefan de la Barbulesti, amendat la o inmormantare
Stefan de la Barbulesti, amendat la o inmormantare

Ținând cont de restricțiile aflate în vigoare au fost aplicate sancțiuni contravenționale de 19.000 de lei pentru organizator, invitați, dar și pentru manelistul Ștefan de la Bărbulești și fiului său, precum și pentru 22 de participanți.

În imaginile distribuite pe rețelele sociale se vede clar cum la înmormântare au participat zeci de persoane, în condițiile în care adunările cu număr mare de persoane sunt strict interzise, iar acum poliția continuă cercetările pentru identificarea tuturor celor prezenți.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.