SCHELETUL cu ROLEX, dezgropat de DNA!

SCHELETUL cu ROLEX, dezgropat de DNA!

Ei bine, nu i-am dat numele și prenumele încă din titlu, doar ca să îi apuce primele simptome de ”cistită” politică pe cât mai mulți ”mari bărbați de stat” români!

Toți aceștia știind prea bine că, da, au la mâinile oricând ”încrucișate” pentru procurorii anticorupție ceasuri de aur. ROLEX fiind deja ”marcă înregistrată” a politrucilor neamului.

Au ceasuri de zeci de mii de euro… Dar și dosare la DNA! În fapt, la Secția de combatere a Corupției din cadrul DNA! Iar toți acești ”scheleți” de mult ”îngropați” de fosta conducere a Secției, pot de acum înainte fi ”dezgropați” în orice moment!

Iar printre cei care conștientizează foarte bine acest ”risc asumat” se numără și deputatul pesedist Marian Mina. Cel căruia, culmea, până parcă și în prea pestrițul său anturaj i se spune ”Scheletul”! ”Scheletul cu Rolex”…

Iar dacă Marian Mina încasează astăzi prima ”Lovitură”, Tomiță, tu chiar nu ai de ce să te umfli mai mult decât este cazul! Pentru că ți-o vei lua și tu! Chiar și dacă te vâri sub masa lui ”Cocoș” de la Bolintin Vale!

Oricum, ”scurgerea controlată” a informației că Marian Mina nu mai este imun la ”tratamentul în chiuvetă” aplicat până acum de procurorii Secției de Combatere a Corupției poate schimba din mers jocurile ”marelui blat” prevăzut pentru Giurgiu.

Județ aflat la doar o aruncătură de băț de Capitala României. Dar cu siguranță locul pe care, dacă Pablo Escobar s-ar reîncarna, l-ar alege pentru a le ”scuipa” vameșilor direct în față celebrul ”Plata o Plomo”!

Iar dacă ”metișii” politici de care geme județul vor mai primi câteva ”Lovituri”, atunci cu siguranță și liderii cei mari de la București vor auzi ”schelălăiturile” lor din Giurgiu! Dar nu se vor băga… Știind prea bine că ițele trădărilor, denunțurilor și cumetriilor de aici sunt atât de încâlcite, încât până și DNA nu ar reuși să le desfacă decât tăind ”nodul gordian”.

Astfel că întrebarea momentului nu este câți liberali, pesediști și orice alte ”corcituri” politice vor ”răci” dacă ”strănută” Marian Mina… Ci doar cine va ”fura startul” denunțurilor de această dată…

Analize strategice și informații – asi-romania.ro

Ei bine, nu i-am dat numele și prenumele încă din titlu, doar ca să îi apuce primele simptome de ”cistită”


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/scheletul-cu-rolex-dezgropat-de-dna/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 21 martie 2024 14:30

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.