Scrisoarea pe care a primit-o fiica secretă a lui Adrian Păunescu. ”Știu câte lacrimi ai ascuns dorindu-ți să te numești așa”. Ce face femeia când intră în biserică

Au trecut 11 ani, de la decesul regretatului poet Adrian Păunescu, răstimp în care fiica lui secretă, Andreea Bîrlea, s-a luptat pentru câștigarea celebrului nume de familie al tatălui, dar și pentru moștenirea de aproape un milion de euro, pe care o împarte cu doi dintre frații ei vitregi. În interviul pentru impact.ro, Andreea ne-a povestit cu tristețe despre copilăria ei, din care Adrian Păunescu a lipsit, ca tată: ” Dacă aș da timpul înapoi, i-aș cere lui tata să îmi dea timp din viața lui!”.

Fiica secretă a lui Adrian Păunescu, mărturisiri emoționate despre copilăria tristă: “Dacă aș da timpul înapoi, i-aș cere lui tata să îmi dea timp din viața lui!”

Andreea Bîrlea, fiica “secretă” a poetului Adrian Păunescu, se luptă și acum, după 11 ani, pentru casele, terenurile și drepturile de autor ale tatălui ei, în valoare de aproape un milion de euro.  Femeia ne-a făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate pentru impact.ro, înainte de Paște.

Dacă aș da timpul înapoi, i-aș cere lui tata să îmi dea timp din viața lui, timp pe care orice părinte îl datorează copilului lui, de la naștere până la maturitate.

Andreea ne-a mai mărturisit că se roagă pentru celebrul ei părinte.

De fiecare dată, atunci când sunt în casa lui Dumnezeu, la Biserică, aprind trei lumânări: una pentru mama, una pentru tatăl care m-a crescut și alta pentru tatăl biologic.

Scrisoarea pe care a primit-o fiica secretă a lui Adrian Păunescu
Adrian Păunescu, alături de fosta soție, Constanța Buzea și de cei doi copii ai lor

Mama ei i-a lăsat, înainte de a muri, o scrisoare emoționantă: ”Știu câte lacrimi ai ascuns de-a lungul anilor dorindu-ți să te numești Păunescu”

Andreea Păunescu povestea, într-un alt interviu, și despre mama ei, femeia care i-a lăsat o scrisoare emoționantă, înainte de a muri.

Andreuța, o să-ți scriu câte ceva care poate îți va alina suferința. Știu câte lacrimi ai ascuns de-a lungul anilor dorindu-ți să te numești Păunescu, dar nici Adriana, cum am vrut, nu mi-am putut permite. Trebuia să înțelegi că, formal, încă deranjase o familie. Mai târziu, mi-a promis că va trece pe numele lui și fetița mai puțin norocoasă. Prea semănai cu el. Dar anii au trecut…, îi scria femeia, cu ultimele puteri.

Andreea Păunescu: ”Mama a fost zdruncinată că povestea lor s-a terminat. Ea a pus punct relației”

Adrian Păunescu nu a ascuns niciodată că și-a înșelat soția, pe poeta Constanța Buzea, și că, în urma relațiilor paralele și pasagere, au rezultat mai mulți copii. Andreea dezvăluia, în 2011, la PRO TV, detalii despre povestea de dragoste dintre mama ei și poet.

Mama mea a fost zdruncinată după ce povestea lor s-a terminat. Ea a fost cea care a pus punct relației pentru că trăia într-o situație imposibilă. A fost devastată mulți ani, mai ales că apărusem și eu, aflase că tatăl meu era însurat, însă și-a trăit durerea cu demnitate. Dacă există boală pe nume iubire, cu siguranță mama a suferit de boala asta.

Scrisoarea pe care a primit-o fiica secretă a lui Adrian Păunescu
Adrian Păunescu și fiul lui, Andrei Păunescu

Frații Păunescu se luptă de zece ani în instanță, pe moștenirea de aproape un milion de euro

Adrian Păunescu a lăsat în urmă o avere fabuloasă. În ultima sa declarație de avere, depusă de acesta în 2008, vestitul poet deținea 25 de hectare de teren agricol și șase locuințe: în București, Breaza, Vatra Dornei, Bârca, Roșia Montana și în Bragadiru. Totodată, în declarația lui de avere, se arată și faptul că mai avea depozite în bancă, de aproape 50.000 de euro, dar și tablouri, în valoare de 22.000 de euro. În plus, erau adăugate și diverse sume de bani, de zeci de mii de euro, din drepturile de autor. Adrian Păunescu are patru copii: Ioana, Andreea, Andrei și Ana-Maria Păunescu. Ioana Păunescu a încetat însă din viață, în 2011, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.