Senatorul USR PLUS Ștefan Pălărie consideră că „în…

PLUS Giurgiu

Senatorul USR PLUS Ștefan Pălărie consideră că „în sfârșit mergem către o normalitate, dar cu o mare atenție pe zona de precauție și siguranță”, după anunțul președintelui Klaus Iohannis privind redeschiderea școlilor începând cu 8 februarie. Totuși, senatorul subliniază că instituțiile de învățământ au o responsabilitate majoră în asigurarea condițiilor de siguranță.

„Am auzit cu toții cele trei scenarii care sunt în discuție și e normal să existe situații diferențiate în fu…ncție de condițiile epidemiei în comunitatea respectivă. În principal, ce mai auzim este că avem nevoie în continuare să ne concentrăm pe zona de siguranță, avem nevoie în continuare să asigurăm igienă, măști și distanțare fizică.

Trebuie să ținem cont, mai ales, de faptul că o mare parte dintre elevi încă au media sau situația școlară pe semestrul întâi neîncheiată deoarece nu au putut să ducă până la capăt procesul de educație online din lipsa unor elemente de infrastructură, rețea, semnal sau echipamente.

Și eu sunt părinte, am doi copii și îi voi trimite la școală începând de luni, săptămâna viitoare. Dar de o importanță critică responsabilitatea și profesionalismul directorilor din fiecare unitate școlară tocmai pentru ca aceștia să asigure condițiile de siguranță de care vorbim în acest moment”, a declarat senatorul USR PLUS.

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „Responsabilitatea siprofesionalismul directorilor sunt de importanță critică în asigurarea condiÈ›iilor de siguranțăî unitățile È™colare.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.