Sfârșit tragic pentru giurgiuveanul ”colecționar” de gunoaie: cadavrul său a fost găsit sub maldărele de gunoaie din casă și curte!

Sunt ani de zile de când un giurgiuvean ce locuia pe bulevardul Mihai Viteazul își teroriza vecinii cu obiceiul său de a aduna zeci de tone de gunoaie în curtea și casa sa.

Deși a fost amendat de multe ori de Poliția Locală, iar administrația locală a trimis, în repetate rânduri, echipe de muncitori care au curățat casa și curtea, bătrânul nu s-a lăsat și, de fiecare dată, a recidivat, umplând, la loc, și casa, și curtea cu alte tone de gunoaie.

Asta i-a fost, până la urmă, fatal; în urmă cu circa o săptămână, un vecin îl dădea dispărut, iar Poliția făcea apel la populație pentru găsirea sa; numele său era Bătrînu Cristache și nu mai fusese văzut din noiembrie.

Misterul dispariției bătrânului a fost deslușit luni, când muncitorii trimiși – din nou – să salubrizeze curtea și casa i-au găsit cadavrul, în stare de putrefacție, îngropat sub munții de gunoaie.

Proprietarul casei îngropată în gunoaie de pe bulevardul Mihai Viteazu a fost găsit decedat în casă

Mobilizare de forțe, astăzi 18 martie 2024, la casa de pe bulverdul Mihai Viteazu, al cărei proprietar adunase din nou, un munte de gunoaie.

În baza ordonanței președințiale, autoritățile au intrat astăzi pentru a salubriza, din nou curtea și casa, iar din păcate, proprietarul care a fost dat dispărut cu ceva timp în urmă, a fost găsit decedat în casă.

În lipsa unui aparținător, municipalității din Giurgiu îi revine obligația de a acoperi toate costurile pentru înmormântare” – anunță Primăria Giurgiu.

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.