Shipyard ATG Giurgiu a  început probele cu nava de cercetare REXDAN a Universității Dunărea de Jos din Galați, în prezența ambasadorului Franței!

Shipyard ATG Giurgiu a  început probele cu nava de cercetare REXDAN a Universității Dunărea de Jos din Galați, în prezența ambasadorului Franței!

De câteva zile la Șantierul Naval Shipyard ATG Giurgiu SRL, au început probele oficiale pentru nava de cercetare REXDAN a Universității Dunărea de Jos din Galați, realizată integral în societeatea grupului Piriou. 

Cu acest prilej, luni 19 iunie 2023,  a avut loc o scurtă vizită a  Doamnei Ambasador a Franței, Laurence AUER, la Shipyard ATG Giurgiu.

Cu acest prilej au fost discutate aspecte privind parteneriatele româno-franceze în domeniul academic și al cercetării integrate.

Prezentarea navei, distinșilor oaspeți, a fost făcută  de către Rectorul Universității Dunărea de Jos din Galați, profesor dr. ing. Lucian Georgescu și de reprezentanții SC SHIPYARD ATG GIURGIU SRL, coordonați de dl. Director General, Michel Le Bouedec.

 

Foto: Michel Le Bouedec 

Solicitat de publicația noastră să ne ofere o scurtă de declarație de presă, Michel Le Bouedec ne-a spus: “ Evenimentul de astăzi este încă un pas important în procesul de construcție și dotare a celei mai mari nave de cercetare de pe apele interioare ale Europei, nava REXDAN a Universității Dunărea de Jos din Galați!”

(Jurnal)

Sursa Foto:Shipyard ATG Giurgiu.

De câteva zile la Șantierul Naval Shipyard ATG Giurgiu SRL, au început probele oficiale pentru nava de cercetare REXDAN a Universității Dunărea de Jos din Galați, realizată integral în societeatea grupului Piriou.  Cu acest prilej, luni 19 iunie 2023,  a avut loc o scurtă vizită a  Doamnei Ambasador a Franței, Laurence AUER, la Shipyard ATG Giurgiu. […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/shipyard-atg-giurgiu-a-inceput-probele-cu-nava-de-cercetare-rexdan-a-universitatii-dunarea-de-jos-din-galati-in-prezenta-ambasadorului-frantei/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=shipyard-atg-giurgiu-a-inceput-probele-cu-nava-de-cercetare-rexdan-a-universitatii-dunarea-de-jos-din-galati-in-prezenta-ambasadorului-frantei
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 22 iunie 2023 13:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.