Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” Giurgiu+14Federația “Solidaritatea Sanitară” din România este în…

Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, pălărie şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, pantofi şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber+14Federația “Solidaritatea Sanitară” din România este în Giurgiu.

Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” Giurgiu, protestează pentru susținerea respectării drepturilor legale și morale ale lucrătorilor din sănătate!

Prot…estele în stradă vin în completarea Protestului pentru susținerea respectării drepturilor legale și morale ale lucrătorilor din sănătate (https://protest.solidaritatea-sanitara.ro/), peste 5.000 de lucrători semnând deja pentru susținerea acestei acțiuni. În numele fiecăruia dintre semnatari sunt transmise zilnic petiții cu revendicările și solicitările de sprijin la toți parlamentarii din județul în care își desfășoară activitatea lucrătorul.

#protestinstrada #giurgiu

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.