Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuFederația “Solidaritatea Sanitară” din RomâniaDoar ÎMPREUNĂ am reușit! …

Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuEste posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Saldaneico Hưር M din ES.S.R AOm BREAKING NEWS Solidaritatea lucrătorilor rilor din sănătate a funcÈ›ionat! Guvernul României a ÃnÈ›eles, în sfârșit, să respecte drepurile legale ale urmaÈ™ilor colegilor decedaÈ›i. Alăturându-vă protestului susÈ›ineÈ›i celelalte revendicări! protest.solidaritatea-sanitara.ro M F.S.S.R. „Doar împreună putem reusi!Federația “Solidaritatea Sanitară” din România

Doar ÎMPREUNĂ am reușit!
Solidaritatea manifestată prin semnarea și alăturarea a circa 12.000 de lucrători din sănătate la „Protestul pentru susținerea respec…tării drepturilor legale și morale ale lucrătorilor din sănătate”
a determinat autoritățile să asculte vocea salariaților din sănătate, Guvernul României modificând prin procedură de urgență Legea nr. 56/2020 pentru recunoașterea meritelor personalului medical, astfel încât urmașii colegilor decedați să poată beneficia efectiv de drepturile legale.

Cei 93 de colegi decedați, pe care îi regăsiți aici https://memorial.solidaritatea-sanitara.ro/, dacă ar putea, în mod cert v-ar mulțumi pentru susținerea dvs. exprimată prin alăturarea la acțiunile întreprinse de Solidaritatea Sanitară în această perioadă!

De la decesul colegei noastre Lenuța Buta, asistenta medicală din Botoșani, și până astăzi, respectarea dreptului legal la pensia de urmaș pentru copiii colegilor decedați la datorie a constituit o revendicare permanentă în toate demersurile întreprinse de Solidaritatea Sanitară: memorii, petiții, pichetări, întâlniri cu reprezentanții autorităților centrale și locale și cu parlamentarii, culminând cu semnarea pentru susținerea protestului și transmiterea susținerii dvs. către toți parlamentarii din circumscripția dvs. și către guvernanți.

Continuăm să luptăm pentru soluționarea celorlalte revendicări! Alăturați-vă protestului semnând aici: https://protest.solidaritatea-sanitara.ro!

Ordonanța de Urgență pentru modificarea Legii nr. 56/2020 privind recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva COVID-19 poate fi consultată pe pagina Secretariatului General al Guvernului https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2021/01/OUG.pdf și urmează să fie publicată în Monitorul Oficial.

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.