Smiley și Gina Pistol au anunțat numele fetiței. Care este semnificația acestuia

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de pe 9 martie, de când au devenit părinții unei fetițe de nota 10. Azi au anunțat și numele super pe care îl poartă micuța.

Gina și Smiley

foto: arhivă personală

Smiley și Gina au purtat discuții îndelungi asupra numelui micuței. Azi (16 martie) cei doi părinți au publicat pe Instagram numele fetiței din certificatul de naștere: Josephine Ana Maria.

Cum o cheamă pe fetița lui Smiley și ce semnificație are numele

Cele două prenume sunt speciale și se potrivesc perfect cu numele de familie, Maria (n.r. pe Smiley în cheamă Tiberiu Andrei Maria). Istoria numelui Josephine are rădăcini evreiești. Josephine înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti”.

Smiley: „Ne trezim împreună, facem tot împreună”

Smiley și-a intrat, de altfel, perfect în rolul de tătic. „Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viața noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, scrie click.ro.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.