Şofer dus cu Poliţia la bancomat să scoată banii de şpagă. Detalii halucinante într-un dosar al DNA

La începutul acestei luni nu mai puţin de 16 poliţişti de la Serviciul Rutier Botoşani au fost duşi pentru audieri într-un dosar masiv de luare de mită şi abuz în serviciu. Opt dintre aceştia au fost iniţial arestaţi, după care plasaţi sub control judiciar. Procurorii DNA îi acuză pe poliţiştii de la rutieră că au luat şpagă de la şoferi pentru a închide ochii la tot felul de nereguli grave. Printre aceştia se află şi un comisar de Poliţiei. În timpul anchetei au fost scoase la iveală detalii scandaloase şi greu de crezut. 

Dus de poliţişti la bancomat să scoată şpaga 
Printre altele se bănuie că doi poliţişti de la rutieră au escortat un şofer până la bancomat ca să fie sigură cu le dă şpaga, arată monitorulbt.ro.  Bărbatul a fost oprit în trafic pentru o abatere la legislaţia rutieră dar nu avea niciun ban în portofel. În schimb avea cardul şi bani în cont. Pentru a nu rata şpaga, poliţiştii l-au dus pe şofer, cu maşina poliţiei, până la un bancomat, să scoată banii promişi. Se fac investigaţii pentru a vedea dacă acest lucru se probează.
Şpagă în lapte şi brânză
Alţi poliţişti de la rutieră nu au fost atât de pretenţioşi. S-au mulţumit şi cu produse lactate pe post de şpagă spun jurnaliştii de la monitorulbt.ro. Mai precis, pe drumul Vlădeni-Leorda, din judeţul Botoşani, un şofer a fost prins cu o abatere rutieră pentru care risca să-şi piardă permisul de conducere. Pentru a scăpa basma curată le-a dat poliţiştilor câte un pachet cu lactate, în valoare de 50-60 de lei.
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.