Şoferul care l-a ucis pe motociclistul giurgiuvean, Mario Andrei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Şoferul care l-a ucis pe motociclistul giurgiuvean, Mario Andrei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Șoferul care a ucis un tânăr giurgiuvean, a fost reținut și arestat pentru 30 de zile!

Acesta a fost  prezentat instanței  competente, în speța Judecătoriei Sectorului 6 cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că tragedia în urma căreia tânărul și-a pierdut viața a fost produsă  de  conducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, care era băut.

În urma efectuării testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieșit și indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

 Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului.

”Activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție” – se mai precizează în comunicatul emis, în urmă cu puțin timp, de Brigada Rutieră.

   Victima acestui accident, tânărul giurgiuvean, Mario Andrei, avea 22 de ani. Viața lui a fost frântă într-o secundă de un şofer băut şi posibil drogat care i-a lovit motocicleta pe care se afla!

(Jurnal)

Articolul Şoferul care l-a ucis pe motociclistul giurgiuvean, Mario Andrei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Șoferul care a ucis un tânăr giurgiuvean, a fost reținut și arestat pentru 30 de zile! Acesta a fost  prezentat instanței  competente, în speța Judecătoriei Sectorului 6 cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Reamintim că tragedia în […]

Articolul Şoferul care l-a ucis pe motociclistul giurgiuvean, Mario Andrei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/soferul-care-l-a-ucis-pe-motociclistul-giurgiuvean-mario-andrei-a-fost-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 15 octombrie 2023 15:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.