SONDAJ. Care sunt politicienii cu cea mai mare notorietate, din România.

SONDAJ. Care sunt politicienii cu cea mai mare notorietate, din România.

Conform sondajului realizat de INCOP Research, Președintele României, Klaus Iohannis, este politicianul cu cea mai mare notorietate dintre numele testate, 99.2% dintre respondenți declarând că au auzit de el.

Șeful statului este urmat de Gabriela Firea cu o notorietate de 94%, Diana Șoșoacă cu 93.5%, Mircea Geoană cu 93.3% și Marcel Ciolacu cu 92.5%. 87.7% dintre cei intervievați spun că au auzit de liderul liberal Nicolae Ciucă, 84.9% de liderul AUR George Simion și 80.7% de fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, beneficiază de o notorietate de 72.9%, în timp ce Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, de 55.7%.

Mai puțin de jumătate dintre respondenți (41.1%) declarau că au auzit de Elena Lasconi, la momentul culegerii datelor. Acest lucru dovedește

Sondaj de opinie INSCOP Research, la comanda News.ro
Partea a IV-a: Notorietate personalități publice.

Articolul SONDAJ. Care sunt politicienii cu cea mai mare notorietate, din România. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Conform sondajului realizat de INCOP Research, Președintele României, Klaus Iohannis, este politicianul cu cea mai mare notorietate dintre numele testate, 99.2% dintre respondenți declarând că au auzit de el. Șeful statului este urmat de Gabriela Firea cu o notorietate de 94%, Diana Șoșoacă cu 93.5%, Mircea Geoană cu 93.3% și Marcel Ciolacu cu 92.5%. 87.7% […]

Articolul SONDAJ. Care sunt politicienii cu cea mai mare notorietate, din România. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/sondaj-care-sunt-politicienii-cu-cea-mai-mare-notorietate-din-romania/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 13 noiembrie 2023 14:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.