STATISTICĂ. Crește numărul căsătoriilor, scade numărul divorțurilor în județul Giurgiu!

STATISTICĂ. Crește numărul căsătoriilor, scade numărul divorțurilor în județul Giurgiu!

Din datele statistice avute la dispoziție se pare că măcar la sfârșitul anului trecut numărul căsătoriilor în județul Giurgiu a crescut. Asta înseamnă că în această primăvară, dragostea plutește în aer!

Îmbucurător este că totodată, în ceea ce privește numărul divorțurilor în rândul giurgiuvenilor, acesta a scăzut…

      Conform datelor primite din partea Direcției Județene de Statistică Giugiu, numărul căsătoriilor înregistrate în luna decembrie 2022, la oficiile de stare civilă a fost de 43, cu 18 (- 29,5%) mai puţine decât în luna noiembrie 2022 şi în creştere cu 18 (+72,0%) faţă de luna decembrie 2021.

            În  ceea ce privește numărul divorţurilor înregistrate în luna decembrie 2022 a fost de 13, mai mic cu 10 (-43,5 %) faţă de luna precedentă şi în scădere cu 29 (- 69,0%) faţă de luna decembrie 2021.

(Jurnal)

Din datele statistice avute la dispoziție se pare că măcar la sfârșitul anului trecut numărul căsătoriilor în județul Giurgiu a crescut. Asta înseamnă că în această primăvară, dragostea plutește în aer! Îmbucurător este că totodată, în ceea ce privește numărul divorțurilor în rândul giurgiuvenilor, acesta a scăzut…       Conform datelor primite din partea […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/statistica-creste-numarul-casatoriilor-scade-numarul-divorturilor-in-judetul-giurgiu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=statistica-creste-numarul-casatoriilor-scade-numarul-divorturilor-in-judetul-giurgiu
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 10 martie 2023 13:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.