Știrile dimineții

Știrile dimineții

-Să se audă până la televiziunea de la București! Nu se poate înțepa o localitate în concucta de gaze BRUA. Deși în emisiunea de joi seara desfășurată într-un restaurant plutitor din Giurgiu s-a sugerat naiv și acuzator o asemenea idee, asa ceva este imposibil . La fel de imposibil cum ar fi o conditțonarea unui asemenea proiect de aducțiunea de gaze în comune și sate  din partea  unui presedinte de C.J.

-Spaţiul public este sufocat de maşini abandonate nu doar în Capitală, ci şi în alte oraşe din ţară. Pe bulevarde sau chiar pe trotuarele dintre blocuri există maşini care nu mai sunt folosite de mai mulţi ani, iar proprietarii acestora refuză să le mute în parcări special amenajate.Deputatul USR Alin Apostol a depus un proiect legislativ care prevede ca maşinile care au ITP şi RCA expirate de mai bine de jumătate de an să poată fi ridicate de poliţie şi să nu mai ocupe spaţiul public.Trebuie redate locurile de parcare cetățenilor activi” este de părere și liderul USR Giurgiu, Ciprian Alexandru.

-De mâine, 21 noiembrie, cursurile claselor de grafică și design precum și cele de desen și pictură ale Centrului Cultural Ion Vinea, revin în instituția de care aparțin, dupa ce, o bună vreme, acestea au fost ținute in incinta Centrului de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale.

Acestea, dar și alte subiecte, azi pe www.giurgiu-tribune.ro . Știrile, în primul rând!

20.11.2023

-Să se audă până la televiziunea de la București! Nu se poate înțepa o localitate în concucta de gaze BRUA. Deși în emisiunea de joi seara desfășurată într-un restaurant plutitor…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/stirile-diminetii-5/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 20 noiembrie 2023 09:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.