SURPRIZĂ ȘOC! Silviu Dumitrescu și-a dat demisia din funcțiile de viceprimar și consilier local!

SURPRIZĂ ȘOC! Silviu Dumitrescu și-a dat demisia din funcțiile de viceprimar și consilier local!

O știre șoc a venit marți, 7 martie, din partea viceprimarului Primăriei Municipiului Giurgiu, Silviu  Dumitrescu, membru al PNL, care a demisionat din această funcție.

Dar el nu s-a oprit aici, ci și-a dat demisia și din postura de consilier local…!

Pentru a-și explica gestul, ex-primarul Dumitrescu a simțit nevoia de a posta pe facebook, un scurt mesaj, pe  care vi-l punem la dispoziție:

”Dragi prieteni,

Veștile bune circulă repede!
Într-adevăr, astăzi mi-am depus demisia din funcția de viceprimar al municipiului Giurgiu și am renunțat totodată la calitatea de consilier local!
Am luat această decizie deoarece am înțeles că nu sunt dorit în primărie, nu sunt unul din oamenii pe care actualul primar se bazează!
Mulțumesc tuturor giurgiuvenilor care prin votul lor mi-au dat ocazia sa fac parte din conducerea primăriei! Îi rog sa nu fie dezamăgiți, Dumnezeu lucrează în felul lui!
Mulțumesc colegilor din primărie! Am venit cu idei preconcepute despre administrația publică și funcționari dar plec având o fotografie mult mai clară și vreau sa va spun fără echivoc: în primărie ai cu cine face treabă, dacă vrei! Nu toți trag la fel, nu toți trag în același ritm dar în Primăria Giurgiu ai cu cine face treabă dacă știi și vrei sa faci!
Mulțumesc colegilor liberali care prin munca lor m-au propulsat și ales în funcția de viceprimar!
Mulțumesc conducerii PNL Giurgiu pentru încrederea acordată! Va sunt recunoscător și sunt fericit sa fac parte din echipa PNL Giurgiu!
Mulțumesc soției și fetiței mele care au acceptat sa îmi sacrific timpul alocat familiei pentru a lucra în cadrul primăriei!
Au fost 2 ani fantastici!
Mulțumirea sufletească de a ajuta oameni pe care ti-o oferă funcția de conducere dintr-o primărie nu se compara cu nimic din ceea ce am cunoscut eu în cei 20 de ani de carieră!
Mulțumesc mult!
Doamne ajută!

P.S. : orice încurajare contează! Mulțumesc!”

Un gest care îi face cinste tânărului liberal, ce este  conștient că ”dragoste cu de-a sila” , în politică nu prea se poate.

Așteptăm în  zilele următoare  câteva precizări din partea conducerii PNL Giurgiu despre acestă surpriză și poate un punct de vedere al primarului Adrian Anghelescu…

(Jurnal)   

O știre șoc a venit marți, 7 martie, din partea viceprimarului Primăriei Municipiului Giurgiu, Silviu  Dumitrescu, membru al PNL, care a demisionat din această funcție. Dar el nu s-a oprit aici, ci și-a dat demisia și din postura de consilier local…! Pentru a-și explica gestul, ex-primarul Dumitrescu a simțit nevoia de a posta pe facebook, […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/surpriza-soc-silviu-dumitrescu-si-a-dat-demisia-din-functiile-de-viceprimar-si-consilier-local/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=surpriza-soc-silviu-dumitrescu-si-a-dat-demisia-din-functiile-de-viceprimar-si-consilier-local
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 martie 2023 01:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.