Surse: Dumitru Beianu, candidatul Forţa Dreptei la Consiliul Judeţean ?

Surse: Dumitru Beianu, candidatul Forţa Dreptei la Consiliul Judeţean ?

Dumitru-Beianu-2021

În urmă cu 4 zile, Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a vorbit, printre altele, şi despre o nouă candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.
A fost una dintre cele mai curajoase conferinţe de presă a preşedintelui Consiliului judeţean, acesta lăsând de înţeles că este posibil ca PNL-ul să nu-l mai susţină pentru o nouă candidatură deoarece este incomod în cadrul partidului.
Deşi cutuma politică spune că preşedintele în funcţie va candida pentru un nou mandat, cunoscând ceea ce se întâmplă în cadrul PNL Giurgiu în acesta perioadă, Dumitru Beianu a început negocierile cu Ludovic Orban pentru o candidatură din partea Forţei Dreptei.
Sursele noastre spun că negocierile dintre cele două părţi sunt foarte avansate şi o posibilă decizie urmează să fie luată în perioada următoare.
Decizia lui Dumitru Beianu depinde de hotărârea PNL Giurgiu privind candidatul la Consiliul judeţean, preşedintele filialei Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, inclinând pentru o nouă susţinere pentru preşedintele în funcţie, Dumitru Beianu.

În urmă cu 4 zile, Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a vorbit, printre altele, şi despre o nouă candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. A fost una dintre cele mai curajoase conferinţe de presă a preşedintelui Consiliului judeţean, acesta lăsând de […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/surse-dumitru-beianu-candidatul-forta-dreptei-la-consiliul-judetean/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 12 februarie 2024 22:08

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.