Surse. Florin Cîţu s-a autopropus premier la întâlnirea cu USR. Ce reacţie au avut liderii formaţiunii conduse de Cioloş

La întâlnirea între delegaţia PNL şi cea a USR, desfăşurată la Parlament, Florin Cîţu le-a sugerat celor din USR că o soluţie de premier este el, fiind şi o decizie a PNL în acest sens, au precizat surse politice pentru „Adevărul”. 

Reacţia liderilor USR a fost promptă, fiind amintit faptul că partidul are o decizie în acest sens, adică faptul că sunt de acord cu o Coaliţie în care premierul să fie un alt liberal, altul decât Florin Cîţu.

De altfel, USR-iştii au fost cei care le-au zis liberalilor că dacă nu vor să fie închise repede discuţiile, atunci mai bine s-ar concentra negocierile pe lucruri referitoare la principii privind buna colaborare, nu pe numele de premier sau pe cele de miniştri sau pe împărţirea portofoliilor. 

Surse din USR au precizat pentru „Adevărul” că este exclusă varianta acceptării lui Florin Cîţu, pentru că ar ajunge exact de unde au plecat, adică o situaţie conflictuală. 

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.