TEATRUL ”TUDOR VIANU” PREGĂTEȘTE UN PROGRAM SPECIAL, DE ZIUA COPILULUI

TEATRUL ”TUDOR VIANU” PREGĂTEȘTE UN PROGRAM SPECIAL, DE ZIUA COPILULUI

Dragi copii și părinți, avem o surpriză pentru voi! 

Cu mare bucurie, vă invităm joi, 1 iunie, pe esplanada Teatrului Tudor Vianu la un spectacol cu totul și cu totul special pentru a sărbători împreună Ziua Copilului.

Începând cu ora 18:00, Asociația Milenium Art va prezenta spectacolul coregrafic „Copilărie în pași de DANS!”
Vor dansa aproximativ 130 de dansatori, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, care evoluează în cadrul Asociației, abordând diferite stiluri și genuri coregrafice – de la Twist la Salsa, de la Rock’n Roll, la Acro-dance, Folclor și Bachata, Aerobic dance și Caribbean, o feerie a bucuriei de a dansa.

La  ora 19:00, Teatrul Tudor Vianu vă invită la „Teatrul Altfel”, un  spectacol interactiv de improvizație cu un concept unic, creat special pentru a oferi micuților spectatori o experiență de neuitat.
Copiii vor avea ocazia să-și dezvolte creativitatea, să-și exerseze îndemânarea, să se joace și să se distreze alături de personajele favorite din spectacolele teatrului.

Tot pe 1 iunie vom afla și numele câștigătorilor tombolei noastre.

Vă așteptăm și cu ALTE SURPRIZE minunate să sărbătorim împreună copilăria, imaginația și curiozitatea.

 

SPECTACOLE STRADALE – TEATRUL TUDOR VIANU:

”TEATRUL ALTFEL” un  spectacol interactiv de improvizație cu un concept unic, creat special pentru a oferi micuților spectatori o experiență de neuitat.

  • Duminică, 11 iunie, ora 19.00, Parcul Alei 
  • Sâmbătă, 17 iunie, ora 19.00, Parcul Mihai Vitezu
  • Sâmbătă, 24 iunie, ora 19.00, Pe esplanada din fața teatrului

 

TEATRUL ”TUDOR VIANU”

 

 

Dragi copii și părinți, avem o surpriză pentru voi!  Cu mare bucurie, vă invităm joi, 1 iunie, pe esplanada Teatrului Tudor Vianu la un spectacol cu totul și cu totul special pentru a sărbători împreună Ziua Copilului. Începând cu ora 18:00, Asociația Milenium Art va prezenta spectacolul coregrafic „Copilărie în pași de DANS!” Vor dansa aproximativ 130 …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/05/25/teatrul-tudor-vianu-pregateste-un-program-special-de-ziua-copilului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 25 mai 2023 15:02

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.