Telefonul cu camera ascunsă. Va fi disponibil și în România, ce este capabil să facă

Noua revelație mondială, gigantul chinezesc Xiaomi, revine în atenția publicului cu un nou model de telefon smart! Mix 4 este primul model la nivel mondial care are camera ascunsă! Așadar, ecranul este plin, de sus, până jos, fără nicio perforație sau alte întreruperi.

A fost lansat pe piață Mix 4, telefonul cu cameră ascunsă

Așadar, Xiaomi și-a prezentat telefonul Mix 4, care este noul flagship. Chinezii se mândresc cu noul telefon care vine în dotare cu camere foarte puternice. Camera de pe față este total ascunsă, pentru a o putea folosi utilizatorul fiind nevoit să o scoată de sub ecran. Aceasta are 20 de MP și poate face fotografii de excepție.

Ecranul în sine măsoară 6,67 inch și este un AMOLED cu rezoluție FHD+ și o rată de refresh de 120Hz. Utilizatorii se pot folosi așadar de întregul ecran, pe care pot fi văzute și filme. În plus, întregul panou este acoperit, pentru protecție, cu Gorilla Glass Victus. Producătorul chinez promite că ascunderea camerei frontale sub ecran nu va afecta în vreun fel calitatea fotografiilor.

[embedded content]

Ce dotări are noul telefon de la Xiaomi și cât costă

Noul telefon Mix 4 are în componență pe spate un sistem foto compus din trei camere. Camera principală este un ISOCELL HMX cu 108MP rezoluție și este secondată de un periscop de 8MP cu 5X zoom optic și o cameră ultra-wide de 13MP. Ca sistem de operare, Mix 4 se bazează pe chipset-ul Snapdragon 888+, având 8/12GB RAM și 128/512GB spațiu de stocare.

Bateria se pare că este neschimbată, față de celelalte modele. Aceasta are o capacitate de 4.500 mAh și poate fi încărcată complet în 15 minute cu fir sau 28 de minute wireless. Dar cât costă noul telefon, lansat momentan doar în China? Ei bine, pentru a intra în posesia noului Mix 4, utilizatorii trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 770 de dolari, respectiv 970 de dolari, în funcție de spațiul de stocare. Noul flagship al companiei chinezești va fi lansat la nivel global în curând, însă încă nu a fost avansată o dată exactă de lansare.

Gigantul chinezesc Xiaomi a depăşit Samsung în al doilea trimestru al anului şi a ajuns astfel să fie producătorul care vinde cele mai multe smartphone-uri în Europa, informează News.ro. Este lider de piață în Europa și, cel puțin pentru o lună de zile, chiar mondial! În al doilea trimestru al anului, Xiaomi a livrat 12,7 milioane de unităţi în Europa, crescând cu 67,1%, conform raportului Strategy Analytics.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.