Teologul giurgiuvean, Vlad Mario Aschembrener, un model demn de urmat de orice tânăr…!

Teologul giurgiuvean, Vlad Mario Aschembrener, un model demn de urmat de orice tânăr…!

Despre Vlad Mario Aschembrener și despre părinții acestuia, Amedeo și Daniela, am mai scris și cu alte ocazii…

Mario este un tânăr serios, aplecat spre cariera de preot, șef de promoție al seminarului Teologic din Giurgiu,  despre care cu 3 ani în urmă scriam că este ”fiul de suflet al preotului Liviu Neacșu”,  parohul Bisericii de lemn, cu hramul ”Sf. Pantelimon” , din incinta Spitalului județean de Urgență Giurgiu.

De ceva  vreme Vlad a ajuns să cânte în „Grupul Psaltic Tronos”, al Catedralei Patriarhale Române, o mândrie pentru familie, cât și pentru părintele Neacșu și nu în ultimul rând pentru noi giurgiuvenii.

Un tânăr despre care mentorul său spiritual, pr. Liviu Neacșu, scria zilele trecute:

Vlad, îngerul cu voce heruvimică, străbate cu a Sa vibrație divină lumea pământească, înălțănd  sufletele  tuturor celor care doresc să evolueze intr-un spațiu pregătitor veșniciei luminii hristice, dăruit de Dumnezeu nobilei Sale creații. Un copil minunat și ales, care slujește jertfelnitor cu credință și dragoste, Lui Dumnezeu și semenilor, un model demn de urmat pentru o altfel de generație.

Te iubim și te prețuim!

Întru mulți ani sănătoși, bucuroși și fericiți, Vlad!

La rândul nostru îi dorim lui Vlad Mario,  acestui exemplu de urmat pentru toți cei din generația lui,  același tradițional” La mulți ani!”,  tot binele din lume și o carieră de excepție pe drumul slujirii Bunului Dumnezeu!

(Jurnal)

Articolul Teologul giurgiuvean, Vlad Mario Aschembrener, un model demn de urmat de orice tânăr…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Despre Vlad Mario Aschembrener și despre părinții acestuia, Amedeo și Daniela, am mai scris și cu alte ocazii… Mario este un tânăr serios, aplecat spre cariera de preot, șef de promoție al seminarului Teologic din Giurgiu,  despre care cu 3 ani în urmă scriam că este ”fiul de suflet al preotului Liviu Neacșu”,  parohul Bisericii […]

Articolul Teologul giurgiuvean, Vlad Mario Aschembrener, un model demn de urmat de orice tânăr…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/teologul-giurgiuvean-vlad-mario-aschembrener-un-model-demn-de-urmat-de-orice-tanar/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 21 iulie 2023 18:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.