Tot mai numeroși conducători auto sunt surprinși băuți la volan sau cu probleme legate de permisul de conducere… 

Tot mai numeroși conducători auto sunt surprinși băuți la volan sau cu probleme legate de permisul de conducere… 

  În data de 14 noiembrie, ora 04.40, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Călugăreni au depistat, pe D.N. 5, în localitatea Călugăreni, un bărbat, de 28 de ani, din localitatea Singureni, județul Giurgiu în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Miercuri, 15 noiembrie, imediat după miezul nopții (ora 00.07), polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos au depistat, pe D.J. 601, un bărbat de 27 de ani, din localitatea Mârșa, județul Giurgiu în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

(Jurnal)

Articolul Tot mai numeroși conducători auto sunt surprinși băuți la volan sau cu probleme legate de permisul de conducere…  apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

  În data de 14 noiembrie, ora 04.40, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Călugăreni au depistat, pe D.N. 5, în localitatea Călugăreni, un bărbat, de 28 de ani, din localitatea Singureni, județul Giurgiu în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. Polițiștii i-au întocmit un dosar […]

Articolul Tot mai numeroși conducători auto sunt surprinși băuți la volan sau cu probleme legate de permisul de conducere…  apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/tot-mai-numerosi-conducatori-auto-sunt-surprinsi-bauti-la-volan-sau-cu-probleme-legate-de-permisul-de-conducere/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 15 noiembrie 2023 11:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.