TRAFIC INTENS, DE SĂRBĂTORI, PRIN PUNCTUL DE FRONTIERĂ GIURGIU

TRAFIC INTENS, DE SĂRBĂTORI, PRIN PUNCTUL DE FRONTIERĂ GIURGIU

În perioada 14-18.04.2023, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţi de frontieră prin P.T.F. Giurgiu, pe sensul de intrare în țară pentru aproximativ 4.000 de camioane, 4.500 de autoturisme și 20.600 de persoane, iar pe sensul de ieșire din țară pentru aproximativ 3.200 de camioane, 4.100 de autoturisme și 17.350 de  persoane.

În prezent (n. red.: marți, 18 aprilie, în jurul prânzului), traficul prin P.T.F. Giurgiu la turisme se desfăşoară în condiții normale pe patru artere de control pe sensul de intrare în țară, și pe trei artere de control pe sensul de ieșire din țară.

Pentru autocamioane, traficul prin P.T.F. Giurgiu se desfăşoară pe 4 artere de control atât pe sensul de intrare în țară cât și pe sensul de ieșire din țară, timpii de așteptare fiind în limite normale.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ.

Recomandăm pentru evitarea aglomerărilor tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional.

Totodată, recomandăm utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Purtător de Cuvânt IPTF GIURGIU,

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

În perioada 14-18.04.2023, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţi de frontieră prin P.T.F. Giurgiu, pe sensul de intrare în țară pentru aproximativ 4.000 de camioane, 4.500 de autoturisme și 20.600 de persoane, iar pe sensul de ieșire din țară pentru aproximativ 3.200 de camioane, 4.100 de autoturisme și 17.350 de  persoane. În prezent …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/04/18/trafic-intens-de-sarbatori-prin-punctul-de-frontiera-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 18 aprilie 2023 15:01

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.