TRAGEDIE LA PRUNDU!  Astăzi dimineață  o tânără de 29 de ani a decedat după ce a fost lovită  în plin de o mașină la volanul căreia se afla o femeie!

TRAGEDIE LA PRUNDU!  Astăzi dimineață  o tânără de 29 de ani a decedat după ce a fost lovită  în plin de o mașină la volanul căreia se afla o femeie!

Astăzi la ora 9:15,  pe Drumul Național 41, în localitatea Prundu din județul Giurgiu o tânără a fost lovită în plin de către un autoturism, din impact rezultând decesul victimei.

Martorii aflați la locul accidentului spun că femeia ar fi traversat neregulamentar şi că a fost izbită în plin de soferul unui autoturism ce ar fi observat-o în ultima clipă şi nu ar mai fi putut evita acest regretabil evenoment rutier.

Deși tânăra a fost resuscitată îndelung, zeci de minute,  de către medicii de pe ambulanța SAJ,  din păcate,  tânăra a decedat .

Conform reprezentantului Dispeceeratului Serviului de Ambulanță Giurgiu, victima acestei tragedii are 29 de ani și este din localitatea Hotarele, județul Giurgiu.

Cea care se afla la volanul autoturismului, este o femeie de 30 de ani, din municipiul București. Ea  a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Organele de cercetare continuă ancheta sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(Jurnal)

 

(Sursa foto: Breaking News Giurgiu)

Astăzi la ora 9:15,  pe Drumul Național 41, în localitatea Prundu din județul Giurgiu o tânără a fost lovită în plin de către un autoturism, din impact rezultând decesul victimei. Martorii aflați la locul accidentului spun că femeia ar fi traversat neregulamentar şi că a fost izbită în plin de soferul unui autoturism ce ar […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/tragedie-la-prundu-astazi-dimineata-o-tanara-de-29-de-ani-a-decedat-dupa-ce-a-fost-lovita-in-plin-de-o-masina-la-volanul-careia-se-afla-o-femeie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tragedie-la-prundu-astazi-dimineata-o-tanara-de-29-de-ani-a-decedat-dupa-ce-a-fost-lovita-in-plin-de-o-masina-la-volanul-careia-se-afla-o-femeie
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 8 februarie 2023 15:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.